意見反饋
義工
跳至
[2009年] 立體蛋糕訂購分享

男爵府

國民生產總值:7598

HiPP勳章(1) 2018勳章 好媽媽勳章

大家的BB都已經或就黎1歲啦!
我想搵D平靚正立體蛋糕, 大家可否SHARE /推介下D 餅店LINK 呀?

王國熱話
菠菜加固問題
有什麼粥可比bb食左增肥
歲半b唔肯食飯
11m 阿B 點轉三餐固,雙職父母唔知點入手
我B仔10月4日出世. 3.78KG
18MTH 15KG,84.5CM
13MTH 13KG,82.5CM
10MTH 12.42KG(連衫)
6MTH 10.08KG,72.5CM
5MTH 9.8KG(連衫)
4MTH 8.73KG,68CM
3.5MTH 8.98KG(連衫)
3MTH 8.4KG(連衫)
2MTH 6.9KG,61.5CM
1MTH 5.2KG

複式洋房

國民生產總值:171

我見個美心有Hello Kitty, barbie 同thomas

大宅

國民生產總值:4001

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我訂左餅之神6榜2層蛋糕﹐下層係芒果脆脆﹐上層係朱古力脆脆﹐加埋公仔同送貨到港島地鐵﹐合共$1,080.00

男爵府

國民生產總值:6191

好媽媽勳章

嘩...sandy,好大個蛋糕噃,到時一定請好多朋友仔同ceden慶祝喇!

原帖由 Fullstop 於 10-9-15 15:46 發表
我訂左餅之神6榜2層蛋糕﹐下層係芒果脆脆﹐上層係朱古力脆脆﹐加埋公仔同送貨到港島地鐵﹐合共$1,080.00

男爵府

國民生產總值:8237

我應該唔會買立體蛋糕啦
反而會買美心「1」字造型的蛋糕,只需要3磅起就得

btw,sandy,妳幾多號同caden開生日會呀?

男爵府

好媽媽勳章

美心都有去睇過,會員卡有78折。
我應該係大班買,都有數字蛋糕。
成哲中秋生日我要返工,所以諗住買個細細個蛋糕,三仔乸自己係屋企切咋。

原帖由 jkfamily 於 10-9-15 15:56 發表
我應該唔會買立體蛋糕啦

子爵府

國民生產總值:10735

畀面勳章

原帖由 Fullstop 於 10-9-15 15:46 發表

又幾抵喎
到時話我地知好唔好味
出年可以考慮一下

男爵府

原帖由 jk0925 於 10-9-15 16:07 發表
美心都有去睇過,會員卡有78折。
我應該係大班買,都有數字蛋糕。
成哲中秋生日我要返工,所以諗住買個細細個蛋糕,三仔乸自己係屋企切咋。

美心會員卡?點申請?
七八折好抵喎~~

男爵府

好媽媽勳章

同事有會員卡,到時如果妳要用,可以問佢借。

原帖由 jkfamily 於 10-9-15 16:11 發表

美心會員卡?點申請?
七八折好抵喎~~

大宅

國民生產總值:3975

畀面勳章 環保接龍勳章

我準備找在坑口的 la memory,立體蛋糕$140一磅,自取還有9折,我訂3磅,即$378,詳細仍然傾談中。

大宅

國民生產總值:3370

我搵左樂怡個"整餅人", 即係半歲party整Mario蛋糕果間呢

佢好似大約$180-200/LB, 中價啦, 不過要早d book, 佢d期都好full下!

響facebook add"整餅人"就可睇佢d蛋糕相架啦

男爵府

好媽媽勳章

Jenny,呢間d蛋榚幾靚噃,都有3D,又近我,搵日過去睇吓先。
本來想訂ONDA,不過要去沙田攞太遠。

原帖由 LittlePanda101 於 10-9-15 23:31 發表
我準備找在坑口的 la memory,立體蛋糕$140一磅,自取還有9折,我訂3磅,即$378,詳細仍然傾談中。

大宅

國民生產總值:3975

畀面勳章 環保接龍勳章

Janice,

D cake 都ok, 如果你訂,通知我,我有會員自取9折。

原帖由 jk0925 於 10-9-16 09:29 發表
Jenny,呢間d蛋榚幾靚噃,都有3D,又近我,搵日過去睇吓先。
本來想訂ONDA,不過要去沙田攞太遠。

男爵府

好媽媽勳章

ok...thx!

原帖由 LittlePanda101 於 10-9-16 10:15 發表
Janice,

D cake 都ok, 如果你訂,通知我,我有會員自取9折。

子爵府

國民生產總值:10735

畀面勳章

原帖由 LittlePanda101 於 10-9-15 23:31 發表

平喎
係坑口邊樹

男爵府

好媽媽勳章

係坑口南豐廣場.
http://www.lamemory.hk/

原帖由 Cedric_mama 於 10-9-16 10:28 發表

平喎
係坑口邊樹

大宅

原帖由 jk0925 於 10-9-15 15:54 發表
嘩...sandy,好大個蛋糕噃,到時一定請好多朋友仔同ceden慶祝喇!

我打算請30人呀﹐唔知有無人放飛機呢﹖
果日應該會係我哋d大人自己玩多過幫Caden搞生日﹗haha...

大宅

原帖由 jkfamily 於 10-9-15 15:56 發表
我應該唔會買立體蛋糕啦

其實我想訂5榜cake..但係個老細話兩層就要6榜﹐但包保好適合香港人既口味﹐個個食完都話正(個老細講的﹗)

我會晌10月2號下晝4-8pm搞生日會﹐有BBQ同唱K﹐不過無節目比Caden...如果大家拍手唱歌﹐我估我寶貝仔實大喊。

男爵府

原帖由 Fullstop 於 10-9-16 11:30 發表

其實我想訂5榜cake..但係個老細話兩層就要6榜﹐但包保好適合香港人既口味﹐個個食完都話正(個老細講的﹗)

我會晌10月2號下晝4-8pm搞生日會﹐有BBQ同唱K﹐不過無節目比Caden...如果大家拍手唱歌﹐我估我寶貝仔實大喊。 ...

what a coincidence! 我又係10月2日同jkb開生日會喎~~不過係6點至9點

男爵府

國民生產總值:9368

畀面勳章

原帖由 Cedric_mama 於 10-9-15 16:07 發表

又幾抵喎
到時話我地知好唔好味
出年可以考慮一下

餅之神 - 好食架, 又整得靚. 呢個就係心明上年係餅之神訂geh cake la

http://www.facebook.com/?ref=hp#!/photo.php?pid=759912&id=1049057918&ref=fbx_album

跳至
  • 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.