時政擂台

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

男爵府

撐!

珍珠宮

我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

梁太真係好勁,佢既堅強好多大人物,大男人都做唔到

子爵府

開心吸收勳章 分享愛 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

梁太, 真係所有媽咪的典範!

王國長老

王國長老

梁太真係香港既鐵娘子!
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

公爵府

十卜 十卜 頌學 & 梁太都要加油

樓主 .. 係咪 15/9/2010呀

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

梁太真係好好好堅強!!!知道香港人為呢件事好痛心,一而再安慰番我哋轉頭!真係慚愧!!!
我要記得幸福......

珍珠宮

我期待Jason親自出來同大家致謝,到時我地Bk友一定要慶祝一番,就咁約定啦!

別墅

醒目開學勳章

梁太, 你真係好勁, 希望JASON可以早日康復,你們兩人可以重過新生活!!

禁止訪問

男爵府

梁太真係好強, 三位家人過身, 她第二日就想通了. 跟住要照顧Jason, 做一個又一個的決定. 還請香港人不要難過....咩人黎架!!??

其實梁太越強, 我越唔安樂..

伯爵府

環保接龍勳章

Jason, The LORD bless you and keep you!!!!!

原帖由 karkar39 於 10-9-15 13:56 發表
頭部重創的十九歲青年梁頌學,仍然在屯門醫院留醫。他的主診醫生、屯門醫院腦外科部門主管方道生說,昨日再為頌學進行腦部手術,成功取出十三塊碎骨,相信腦內碎骨已經全部取出,指頌學已進入積極康復的漫長階段,進展理想,目前可 ...

男爵府

加油呀~

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

一路都覺得梁媽媽好堅強,好勁呀

大宅

人質事件到現在, 心裡就好似仲有塊石頭喺裡面, 間中觸動到都會感心疼, 實在比不上梁太堅強。

希望Jason主診方道生醫生和他的團隊繼續努力, 令Jason嘅病快點康復, Jason你自己都要努力加油呀!!!

大宅

到而家睇到新聞都會眼濕濕,真係好敬佩梁太

民房

梁太, 加油呀, Jason一定會無事架

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我都有同感。
唉! 日頭有人陪下,或者去Jason身邊講D激勵說話都頂得下,不過夜晚獨自訓在床上既時候,真係鄧佢好難過。

原帖由 芝娃娃 於 10-9-15 23:25 發表
其實梁太越強, 我越唔安樂.. ...

首頁

尾頁

跳至