母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

洋房

請問幾時買哺乳胸圍??臨生之前定生完之後??邊隻好??

如題!!

Thanks!

男爵府

Re: 請問幾時買哺乳胸圍??臨生之前定生完之後??邊隻好??

Hello, you can buy it as soon as better. Because you will wear it for quite long time anyway. I brought from mothecare which is 100%. I find the quility is very good and comfort.

別墅

Re: 請問幾時買哺乳胸圍??臨生之前定生完之後??邊隻好??

mother world!

複式洋房

freedom,I brought from mothecare which is 100%. I find the quility is very good and comfort.

how much it would be ?

禁止訪問

大宅

我都係買mothercare,一pack有2個好似$350,不過我個時(去年底,唔知而家仲有無呢﹖)有得入會,響mothercare填張form,就會寄返張85折coupon畀你,買滿$300用得,咁就唔駛$300有2個啦。我用埋老公個名填form,仲多一張,可以買多一pack添 :-P

珍珠宮

好媽媽勳章

http://www.hk-bfmoms.com/

我幫親佢,幾好service,可送貨架

洋房

Thanks you to all mum!!!

洋房

Sindy 寫道:
http://www.hk-bfmoms.com/

我幫親佢,幾好service,可送貨架

Sindy,

想問有無得試??

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊