美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

邊隻眼線筆好用?

邊隻眼線筆好用可以介紹下?
最好係防水~講埋幾多錢丫~thz~

別墅

Re: 邊隻眼線筆好用?

MAC is OK

大宅

Shiseido
[img align=left]http://bb4.babyhome.com.tw/UPLOAD6/99725/nature-007.gif[/img] [img align=left]http://bb4.babyhome.com.tw/UPLOAD6/99725/line-11.gif[/img]L

子爵府

tony & tina

複式洋房

大家講埋幾多錢好嘛?
我改jor條問題lu~thz~

別墅

M.A.C. - excellent around $100
彤彤个人網頁[img align=left]http://image.go2hk.com/image/27/74/71/bb2.jpg[/img]

珊瑚宮

好媽媽勳章

M.A.C
PN

複式洋房

manicheung 寫道:
M.A.C
PN

PN幾多錢?

大宅

I also recommend mac. Nars is also good. both of them have lots of colour to choose.

複式洋房

咁多人recommend mac~咁一定好好用~
請問邊度有counter?

大宅

mac has a counter in sogo, land crawford of pacific place, the face at harbour city. that's all i know. perhaps still 1 or 2 more.

複式洋房

jychan 寫道:
mac has a counter in sogo, land crawford of pacific place, the face at harbour city. that's all i know. perhaps still 1 or 2 more.

o~~~thank you very much~
咁你係咪買o個隻powerpoint eye pencil?

大宅

美寶蓮隻眼線筆都唔錯架!40蚊!
我用佢.過左勁耐都無咩點甩!正正正!但唔係好多色擇!我用眼線都係鍾意用黑色!
反而sofina就麻麻地!(180)
老公對老婆要做o既係: 由而家開始只係可以錫我一個, 要縱壞我,唔可以話我 有人恰我要第一時間出黎撐我,我開心你要戥我開心, 我唔開心你要"tum"我開心,唔準恰我鬧我, 發夢都要諗 起我,仲要永遠覺得我最靚 ^O^

水晶宮

Lancome ∼ le crayon khol waterproof $ 110
依家興膏狀眼線筆, 呢隻亦都係, 好易上色易劃

我眼摺位平時搽 eye shadow 好易化開
用呢支 eyeliner 一d 都冇溶, 好正

珊瑚宮

好媽媽勳章

menu
PN artistic eyeliner $200
呢支筆搽左有小小閃好靚架

珊瑚宮

好媽媽勳章

menu
PN artistic eyeliner $200
呢支筆搽左有小小閃好靚架

複式洋房

minatheone 寫道:
美寶蓮隻眼線筆都唔錯架!40蚊!
我用佢.過左勁耐都無咩點甩!正正正!但唔係好多色擇!我用眼線都係鍾意用黑色!
反而sofina就麻麻地!(180)

咁平?我都鍾意用黑色ga咋~但係你係咪冬天用先冇咁易甩咋?

eee~~pn o個枝好貴呀....!! :-(

大宅

我岩岩先買咋!冬天用sofina!
老公對老婆要做o既係: 由而家開始只係可以錫我一個, 要縱壞我,唔可以話我 有人恰我要第一時間出黎撐我,我開心你要戥我開心, 我唔開心你要"tum"我開心,唔準恰我鬧我, 發夢都要諗 起我,仲要永遠覺得我最靚 ^O^

首頁

尾頁

跳至