論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

民房

請問出糧給工人簽收時, 人工是否跟合同一樣簽收為HKD3260(已扣$400交政府)

如題

複式洋房

Re: 請問出糧給工人簽收時, 人工是否跟合同一樣簽收為HKD3260(已扣$400交政府)

應該係$3270 wor.

大宅

Re: 請問出糧給工人簽收時, 人工是否跟合同一樣簽收為HKD3260(已扣$400交政府)

男爵府

yes, 但在簽收紙上祇需寫上$3270.
其他全部劃上 "---"
千萬不要寫其他 (政府稅)
因費時第日工人話你再扣多 $400.

例 :
Name : XXX
Passport Number : 1234656
Domestic Helper's salary and holiday record
女傭薪金 / 補薪記錄表

Period /Salary /OT /Allowance /Received Date /Sign. of Maid /Remark
26/11/2005 ~ 25/12/2005
26/12/2005 ~ 25/01/2005

民房

唔該哂兩位, 係呀, 我打錯佐, 合同係實數3270, 即係簽收時跟合同, 唔駛理已扣給政府的$400, 對嗎?

男爵府

咦,3270?之前不是話加50?我都會就快第一次出糧給印
Ho Lam's Homepage 2005年度我最喜愛video-1-層層叠

男爵府

Cos my bun bun employed last year, so $3270
If you apply after April/ xx, should be +$50.

Pls refer to your own contract for actual salary.

Pls remind don't let Yan Yan to write down any word on your receipt !!

子爵府

首頁

尾頁

跳至