自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

亞仔學校比個優惠價錢 :
Office 2010 $599
Windows 7 Professional $599
Windows 7 Ultimate $699

係咪好底 ??

子爵府

起碼平$1000~

Win 7 Home OEM都要$920~
我叫葉比比,英文名叫Tristin Ip!

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章

平架, 不過買機通常都已裝埋window, 好似冇需要特別買喎。
孩子之心有如泥膠,當它還是柔軟可塑時,請好好把握時間,塑造你心中所愛。「忙碌」、「疲倦」永遠不是好借口,孩子大得很快,今日拿不出時間會變成明日的遺憾!

子爵府

原帖由 Giant 於 10-10-30 12:31 發表
平架, 不過買機通常都已裝埋window, 好似冇需要特別買喎。

如果係XP更係建議裝WIN7啦~
因為XP 2012年後冇得更新.

如果係VISTA仲10倍更加建議裝WIN7~
因為唔好用~

邊間學校甘SO?

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 tiffany_wong23 於 10-10-30 12:45 發表

如果係XP更係建議裝WIN7啦~
因為XP 2012年後冇得更新.

如果係VISTA仲10倍更加建議裝WIN7~
因為唔好用~

邊間學校甘SO?

我估係全部津貼小學都有噃, 我仔學校都有派通告, 話今年係第一年攪優惠的。
孩子之心有如泥膠,當它還是柔軟可塑時,請好好把握時間,塑造你心中所愛。「忙碌」、「疲倦」永遠不是好借口,孩子大得很快,今日拿不出時間會變成明日的遺憾!

子爵府

原帖由 Giant 於 10-10-30 13:22 發表

我估係全部津貼小學都有噃, 我仔學校都有派通告, 話今年係第一年攪優惠的。

點解我仔間學校冇架~
我想買呀~
因為我一部xp,一部vista~

大宅

thanks 各位 ~

因為一發現有木馬我就會重裝,
而家用的 office 同 Windows 都不是正版
如呢個己係最平價錢可用幾年,又正版咁買得過.

子爵府

開心吸收勳章 分享愛 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我屋企部電腦很新買的, 已有WINDOW 7, 問過正版OFFICE2010大約$1200, 可以裝三部電腦, 現在學校做特價的OFFICE2010$599係只可以裝一部電腦.抵唔抵是因人而異了.

禁止訪問

子爵府

原帖由 fionshum 於 10-10-30 16:46 發表
thanks 各位 ~

因為一發現有木馬我就會重裝,
而家用的 office 同 Windows 都不是正版
如呢個己係最平價錢可用幾年,又正版咁買得過.

今時今日,
一個Windows 同一個防毒就一定要用正版!

office 可以唔駛正版!但$599都買得過旣~

通常Windows都可以起碼用到十年~

買Professional 得啦~
Ultimate 多左個d野,你用唔著架!

首頁

尾頁

跳至