嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

BB宜家6個月大...有少少濕疹(嘴附近下巴位, 手腳摺位)...唔知用邊隻cream好呢?

大宅

bath: qv bath oil
skincare: qv cream

伯爵府

Physiogel AI cream

別墅

回復 3# mei0127 的帖子

用施巴好好架

別墅

Buds for baby super soothing rescue lotion. 用在濕疹皮膚上, 好得. 我同BB都有濕疹, 之前我用左幾日, 濕疹位置差不多好番曬. 於是, 我用埋係阿B的濕疹位. 佢都好明顯好左好多. 我用過咁多產品, 呢支效果最明顯. 好好, 而且不含類固醇.
:-) :-D ;-) :-P :lol: :-P ;-) :pint: :hammer: :idea:

複式洋房

請問享邊度買呢?

別墅

Check PM

原帖由 mei0127 於 10-11-15 14:18 發表
請問享邊度買呢?
:-) :-D ;-) :-P :lol: :-P ;-) :pint: :hammer: :idea:

公爵府

egozite baby cream
呢隻係我囝囝睇醫生介紹架,佢之前又係有濕疹,用左幾日就冇野喇!
呢隻係可以俾BB由面到全身都搽得架!!!

民房

qv cream 啫係咩牌子..係邊度可以買到呢..tks!! 可pm我..tks.

大宅

回復 5# 0530 的帖子

請問系邊到買架

大宅

SEBA 記得唔好用,因為有香料成份,,唔岩有濕疹既BABY ,,,,如果真係要用,,愛麗她,QV , 都OK,,因為用來潤膚..但如果濕疹多,,都係要用類固醇.如果唔用,,只會更加勁,,
原帖由 mei0127 於 10-11-11 13:35 發表
BB宜家6個月大...有少少濕疹(嘴附近下巴位, 手腳摺位)...唔知用邊隻cream好呢?

大宅

原帖由 0530 於 10-11-15 12:06 發表
Buds for baby super soothing rescue lotion. 用在濕疹皮膚上, 好得. 我同BB都有濕疹, 之前我用左幾日, 濕疹位置差不多好番曬. 於是, 我用埋係阿B的濕疹位. 佢都好明顯好左好多. 我用過咁多產品, 呢支效果最明顯. ...

可以pm 話我知嗎 ?? 我一直都有濕疹, 囡就曾經出現過, so 買定有咩事啊囡都有得用, 6個月可以用嗎 ?? TKS !!

大宅

請問系邊到買架
原帖由 0530 於 10-11-15 12:06 發表
Buds for baby super soothing rescue lotion. 用在濕疹皮膚上, 好得. 我同BB都有濕疹, 之前我用左幾日, 濕疹位置差不多好番曬. 於是, 我用埋係阿B的濕疹位. 佢都好明顯好左好多. 我用過咁多產品, 呢支效果最明顯. ...

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至