自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

真係好火....
小朋友(女孩子)....自己係度練習(游泳)....有個亞叔同佢...同一條線道(一條線得佢地2個人,而亞叔個老婆就響隔離線游).....個亞叔居然伸手拉小朋友集腳....又用手指...撩到小朋友大脾...攪到小朋友一上水就 ..驚到講野都詞不達意..我地都以為係小事...可能大家游泳過程中不小心碰撞....我地米叫小朋友游另一條線(佢老婆條線啦)..到左小朋友洗澡時...我地大人問明原因後..先知道個亞叔是有意地觸摸小朋友.....我地米等亞叔上水洗澡後出來...問清楚原因....個亞叔死口不認有拉小朋友集腳....只係拍一拍佢...叫佢放好浮板...又係度扮無辜...扮好心話...我叫停小朋友係唔想撞親佢...又叫我地要教好小朋友...我同佢講...就算要stop個小朋友....你可以請太太代勞....你係一個大男人...而lee個係一個10歲的小女孩...你係唔應該觸摸到佢ge..個亞叔又撒野...話...你地幾個大人圍住我一輪咀.... ...佢老婆就話係誤會(咪咪咀笑)....總之...lee...2公婆...... ....下次我都係叫我老公一齊落水...叫我老公stop佢老婆時...一定要拉佢腳...撩佢大脾...先得啦....原來要stop游緊水ge人...要咁先岩架....

水晶宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

真係睇少眼都唔得 mouth:

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

點解佢要stop阿女呀??

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 洛婷 於 10-11-14 18:34 發表
真係睇少眼都唔得 mouth:mouth:" />

侯爵府

原帖由 洛婷 於 10-11-14 18:34 發表
真係睇少眼都唔得 mouth:mouth:" />

我e+知道啦... ...平時我地會好放心小朋友響度游泳架.... ...話哂點都好....唔好虾個小女孩ma..男人老狗...點解要咁做呢?????....e+唯有提醒小女孩...任何情況下...如果有異性觸摸到你...你一定要大聲呼叫...

侯爵府

原帖由 小倩 於 10-11-14 18:39 發表
點解佢要stop阿女呀??

佢唔係stop我個女....係人地個女....
佢話stop佢....係因為驚大家會撞到wor....
其實一條線道得2個人...仲要係一大一細....跟本就唔會相撞(個小朋友已經游埋一邊架啦)....

侯爵府

如果亞叔個老婆...睇到lee段野....請你代個小朋友想一想....無端端比個陌生男人摸...佢個感受會係點....

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

水晶宮

2024年龍年勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

咁 pk, 幾十歲都仲咁咸

侯爵府

原帖由 szeszes 於 10-11-14 19:08 發表
咁 pk, 幾十歲都仲咁咸

佢咸唔咸我唔敢評論....但點都唔可以對小女孩有身體接觸ma.....

水晶宮

2024年龍年勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

伸手拉小朋友只腳....又用手指...撩到小朋友大脾

我見呢句, 就覺得佢咸啦!!!
(講真一句, 游游下水, 比人拉腳, 就已經夠驚啦!! 分分鐘飲水續親添)

原帖由 QUINCY121HK 於 10-11-14 19:39 發表

佢咸唔咸我唔敢評論....但點都唔可以對小女孩有身體接觸ma.....

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

你認唔認得條 PK 呀

我間唔時都陪仔落去游水 gar .... 比我知係邊個咸濕佬
o既,我幫你剷到佢上天花板 .....

路遙知馬力,日久見人心!

水晶宮

頭先漏 o左 未講 tim ...

條友痴線 gar 咩 ..... 游游 o下 水 mug 人隻腳 .... 好危險 gar ma ..... 痴 Q 線 ..... 重有一點可疑 lar ..... 如果佢驚迫 o既,佢應該自己游一條 line,等佢老婆同你囡囡游同一條 line ..... 頭先睇到你話佢老婆陰陰笑 ..... 佢都衰格 lor

翡翠宮

佢用手指撩呀女, 已經可以報警. 分分鐘佢係慣犯, d警察一黎, call上台已知咩事啦.

呢樣嘢, 樓主你一見倒, 已經唔洗講嘢要報警啦, 而家返黎講都無用.

以我性格. 如果係我個女, 比人用手指撩, 我拿住把刀即場劏咗佢都似. 見倒呢d賤佬, 就算人地個女我都會好火, 累我殺人就係呢d死cook guide

水晶宮

原帖由 kc_01k 於 10-11-14 20:55 發表
見倒呢 d 賤佬, 就算人地個女我都會好火, 累我殺人就係呢d 死 cook guide
Me, too.

翡翠宮

原帖由 hehalady 於 10-11-14 20:56 發表
Me, too.

咪係囉, 睇倒呢d post都好忟, 仲有忟樓主點解唔即時報警放過呢d人渣之中嘅人渣. 理佢認唔認, 小朋友講嘅就係證據, 係唔係等法官審, 呢d嘢一定要堅持報警!!!!!!

佢有意用身體接觸個小女孩已經好有問題, 佢無理由做幾十年人都唔知......扮嘢啦, 有老婆喺度又點呀....我連佢老婆都鬧埋, 笑吖嗱...

男爵府

咩品種黎嫁...老婆係度都可以敢...

侯爵府

原帖由 szeszes 於 10-11-14 20:14 發表
伸手拉小朋友只腳....又用手指...撩到小朋友大脾

我見呢句, 就覺得佢咸啦!!!
(講真一句, 游游下水, 比人拉腳, 就已經夠驚啦!! 分分鐘飲水續親添)

我岩岩知道....原本小女孩...上水喊時....果2公婆...係度笑呀..... (因為有朋友響泳池見到,岩岩話我知).... ...佢2公婆真係好賤格...大人大姐...欺負一個小朋友....

侯爵府

原帖由 hehalady 於 10-11-14 20:49 發表
你認唔認得條 PK 呀

我間唔時都陪仔落去游水 gar .... 比我知係邊個咸濕佬
o既,我幫你剷到佢上天花板 .....

...

岩岩聽完個朋友講lee...2公婆...ge衰野....我直頭想
佢2公婆個衰樣.....化左灰...我都認得佢地呀....

侯爵府

原帖由 hehalady 於 10-11-14 20:54 發表
頭先漏 o左 未講 tim ...

條友痴線 gar 咩 ..... 游游 o下 水 mug 人隻腳 .... 好危險 gar ma ..... 痴 Q 線 ..... 重有一點可疑 lar ..... 如果佢驚迫 o既,佢應該自己游一條 line,等佢老婆同你囡囡游同一條 line ...

後來...米叫小朋友游另一條線..... ...果時我地都仲未知個c6...咁pk.... ...仲有果個小朋友...唔係我個女...我只係識佢炸....我係外人都睇唔過眼.. 到要出聲....

首頁

尾頁

跳至