產前產後

跳至

首頁

尾頁

別墅

2019新春慶豚圓

意外有左!!!!

Please Help, I don't 耍,差不多 2 mths,
最遲幾時做手術呢? :-

別墅

Re: 意外有左!!!!

點解唔要?
你要認真想清楚,做完呢d手術身體及心理都會唔好,
我都係意外有左,一開始時都決定唔要,我連醫生都預約左時間做手術,但在手術前想通左,個BB係自己唔小心有,唔關佢事同bb都有生命的,所以到最後都無做手術,到而家佢11個月大,我都成日覺得好對bb唔住因一開始時我唔係開心接受佢,所以我對自己講過我以後一定會給予仔仔最好的一切.
希望你好好想清楚.

大宅

11 wks
but earlier the better
coz later many doctors will refuse to do the operation and the baby will feel pain when it gets bigger

子爵府

3個月前啦....你真係忍心唔要...bb係你個肚有初形既喎...你係唔係唔係第一胎???

大宅

點解唔要呀? 你知唔知咁樣會好傷身體架, 我有d friend 個e生仲話佢可能以後都會無bb, 到時得不償失咪仲衰, 你諗清楚啦, 個身體係你自己既, 有咩事你既另一半唔會可憐你架, (可能我講得嚴重左, 但請"三思")
因我初初都好似你咁諗架
Love You Baby

別墅

2019新春慶豚圓

已經係有個仔, 2 yrs.
not enough resources to recover (e.g money and time) and we need to settle houseing loan.
last of may, I go to see dental doctor and take a x-ray and get 2 sick during the month.So I fifteen and sixteen.
(originally i am very difficult to get a baby, i try my best but not good result and i get 2 mis my baby when 6 weeks and 8 weeks (suddently stop growth ) but if i delevery this baby, i am afriend he/she will affect by x-ray to change adnormal baby.

大宅

LuckyStar,

money & time可以自己安排好d, 我有細女時大女
都只得3個月咋, 我同老公都好驚呀, 但最後我地決定
生佢, 雖然頭幾年真係好辛苦, 份人工都唔夠俾錢人湊
兩個女, 到佢地1-2yrs我請左工人湊, 先可以慳番一半,
宜家都成11-12yrs, 我諗清楚先la, 而牙e既x-ray應該
唔會有好大影響, 你問o下e生既意見la。
祝你好運

別墅

想問下如果唔要個bb係邊到做手術呢?

複式洋房

其實意外即係天意 我都係意外有左 初初都好煩 好不開心 係度爭扎 我無決定做什麼 因我相信天會給我最好的 我之前蠢過一次啦! 我今次會珍惜 現在5個幾月啦! 好開心 我老公 囡囡都好期待這個囡囡的出世 !

這是天給我們全家人的禮物!

複式洋房

我之前都以為普通不舒服 吃了幾種成藥及西藥 因此都好擔心 雖然醫生不能100% 肯定無事 我唯有足檢查 所有都ok! 雖然我都有擔心 但唯有相信天給我們的禮物 因我不忍心再不要了!

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Before 3 months
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

首頁

尾頁

跳至