跳至

首頁

尾頁

男爵府

2019新春慶豚圓

臭b轉身只識'par'低, 未識反翻正, 我幾時要幫臭b反翻正?

臭b轉身只識'par'低, 未識反翻正, 我幾時要幫臭b反翻正? 'par'得耐係唔係會唔好?

大宅

Re: 臭b轉身只識'par'低, 未識反翻正, 我幾時要幫臭b反翻正?

KKM 寫道:
臭b轉身只識'par'低, 未識反翻正, 我幾時要幫臭b反翻正? 'par'得耐係唔係會唔好?

KKM:

bb 'par' 得耐會累的, 'par' 一陣 (要看你的 bb 有多大) 要反番佢的了.

Joycelyn

男爵府

2019新春慶豚圓

Re: 臭b轉身只識'par'低, 未識反翻正, 我幾時要幫臭b反翻正?

Joycelyn:

我個臭b得3個半月咋
咁味好唔得閒囉? 佢除0左瞓得好林嗰段時間外, 其他時間都一味掛住轉身'par'喺到, 我呢頭同佢反返正, 佢嗰頭又轉過, 我今早4點多起身時都見到佢'par'喺度瞓住覺, 我在12點多時明明見到佢係仰臥0架

大宅

KKM

點解妳咁得意在不同月份問同一個問題?? 妳現在唔講我都唔知妳呀b得3個半月,成日以為妳bb同我們的bb一樣大

其次也相倣, 就是要愛人如己。 馬太22:39如果人人都愛人如己, 包括不同階級、不同國籍, 不同理念的人,事事為人設想, 咁尼個世界會唔會少左好多不必要既紛爭, 甚至戰爭呢...

男爵府

2019新春慶豚圓

喬頭媽媽:

冇辦法啦, 我係新手媽咪, 全無經驗, 你地個小b實會剛經過我個臭b依家嘅階段, '味'問吓你地嘅寶貴意見囉, 我相信你地唔會介意, 會幫我嘅

另外, 我喺一月媽咪會真係學到好嘢, 就好似用六一散, 我以前聽都未聽過, 依家用0左, 臭b個pat真係勁靚, 多謝晒你地

大宅

放心bk好多媽媽都好肯幫人的 妳bb係b or g??
其次也相倣, 就是要愛人如己。 馬太22:39如果人人都愛人如己, 包括不同階級、不同國籍, 不同理念的人,事事為人設想, 咁尼個世界會唔會少左好多不必要既紛爭, 甚至戰爭呢...

男爵府

2019新春慶豚圓

喬頭媽媽:

我個臭b係囝囝0黎, 係一隻惡雞

大宅

KKM 寫道:
Joycelyn:

我個臭b得3個半月咋
咁味好唔得閒囉? 佢除0左瞓得好林嗰段時間外, 其他時間都一味掛住轉身'par'喺到, 我呢頭同佢反返正, 佢嗰頭又轉過, 我今早4點多起身時都見到佢'par'喺度瞓住覺, 我在12點多時明明見到佢係仰臥0架

KKM:

嘩! 你的 bb 連訓教都反轉身 'par' 左係度訓呀. 你要幫佢反番轉架, 因為 'par' o係度訓唔好+危險啊.

你係要反番轉佢架 (係呀, 你會好唔得閒的), 因三個月都重係細, 頸力都未係非常好.

Joycelyn

首頁

尾頁

跳至