跳至
[2005年] bb 玩 ner 利

首頁

尾頁

複式洋房

bb 玩 ner 利

禽日假期, 難得bb同我玩得甘開心, 我一時興起, 同佢:tongue:左幾下, 點知下午佢爸爸傾電話, 佢同爸爸"ner 利", 今日仲係甘, 晚上仲加噴口水 :wink:

下次做之前都係想清楚

大宅

Re: bb :tongue:

話時話幾時有妳個bb相看???好想見下呢
其次也相倣, 就是要愛人如己。 馬太22:39如果人人都愛人如己, 包括不同階級、不同國籍, 不同理念的人,事事為人設想, 咁尼個世界會唔會少左好多不必要既紛爭, 甚至戰爭呢...

複式洋房

等佢d濕疹好d :-( , 先同大家見面啦

大宅

飛飛 寫道:
禽日假期, 難得bb同我玩得甘開心, 我一時興起, 同佢:tongue:左幾下, 點知下午佢爸爸傾電話, 佢同爸爸"ner 利", 今日仲係甘, 晚上仲加噴口水 :wink:

下次做之前都係想清楚

飛飛,

我阿囡個半月時, 返育嬰園頭兩日, 見到照顧佢既姐姐, 都有 :tongue: 撩人地架. 所以d姐姐好錫佢架. 其實我地都唔知佢係邊樹學番黎架.

講開又講, 我好懷念阿囡頭個兩個月時叫夜奶既情況架, 阿囡日頭肚仔餓既時候, 會大喊, 但半夜叫夜奶呢, 佢無大喊, 只係係樹叫, 之後我老公就會去沖奶奶, 我就幫阿囡換尿片, 換片片之際, 阿囡就會同我 :tongue: :tongue: , 話我聽佢好肚餓, 我成日都好想重溫呢d片段, 好 sweet.

複式洋房

MySweetBB,
真係好 sweet 呀!
我想係bb :tongue: 時同佢影相, 不過佢要心情好先同佢爸爸玩 :tongue:

大宅

飛飛 寫道:
MySweetBB,
真係好 sweet 呀!
我想係bb :tongue: 時同佢影相, 不過佢要心情好先同佢爸爸玩 :tongue:

飛飛,

不如拍埋video呀, 第日bb大個睇番會好冧架, 我個同事仔囝囝(八歲)最近睇返自己d video, 即刻好嗲daddy同mommy呀.

大宅

MySweetBB:

我 bb 宜家朝早起身會拍爸爸的膊頭叫佢起身餵奶的, bb 知道早上第一餐奶係爸爸餵奶的, 所以 bb 係唔會拍我的膊頭叫我起床的.

Joycelyn

大宅

Joycelyn 寫道:
MySweetBB:

我 bb 宜家朝早起身會拍爸爸的膊頭叫佢起身餵奶的, bb 知道早上第一餐奶係爸爸餵奶的, 所以 bb 係唔會拍我的膊頭叫我起床的.

Joycelyn

Joycelyn,

Chloe 好叻女呀 ! 甘錫您
阿薳然淨係 成日係樹 meet 我塊面, 佢唔meet daddy架, 佢見到我要我抱, 但係唔會扭daddy架. 曳曳豬黎架.

大宅

MySweetBB 寫道:
Joycelyn,

阿薳然淨係 成日係樹 meet 我塊面, 佢唔meet daddy架, 佢見到我要我抱, 但係唔會扭daddy架. 曳曳豬黎架.

MySweetBB:

薳然 'meet' 你塊面可能代表佢鍾意同你玩喎.

佢見倒你要你抱佢咪好囉.

Joycelyn

大宅

[quote]
Joycelyn,

MySweetBB:

薳然 'meet' 你塊面可能代表佢鍾意同你玩喎.

佢見倒你要你抱佢咪好囉.

Joycelyn [/quote]

Joycelyn

佢唔係笑住黎meet架, 佢有d暴力傾向架, 所以我諗佢唔係同我玩架, 佢依家淨係鐘意同印印auntie玩 (以前係 daddy, 家陣變左心), 佢見到我會拿埋一執架, 扭抱架, 有時我有d心酸架.

大宅

:tongue:

各位媽咪:

昨晚BB開始玩 :tongue: :tongue:好得意

別墅

Dear Joycelyn,
I notice (refer to the pic that you posted as signature area) that you use the floor mat (play mat) for your bb, was that good?
芷蘭清秀可人兒,柔情似水百花依。

大宅

Joycelyn
佢唔係笑住黎meet架, 佢有d暴力傾向架, 所以我諗佢唔係同我玩架, 佢依家淨係鐘意同印印auntie玩 (以前係 daddy, 家陣變左心), 佢見到我會拿埋一執架, 扭抱架, 有時我有d心酸架.

你擺多 d 時間同 '佢玩' 啦, 慢慢來啦!

Joycelyn

大宅

Alicia媽咪 寫道:
Dear Joycelyn,
I notice (refer to the pic that you posted as signature area) that you use the floor mat (play mat) for your bb, was that good?

Alicia媽咪:

that mattress is only a toy for bb . i'm using the ABC mattresses bought in the Ten Dollar Shop. :lol:

Joycelyn

大宅

[quote]
Joycelyn

你擺多 d 時間同 '佢玩' 啦, 慢慢來啦!

Joycelyn [/quote]

吓.....我已經比哂全部時間佢啦 ! 我以前好鐘意去做吓facial, body treatment, 行街買野架, 家陣我除左返工全部時間都比哂佢, 日日放工雞甘腳走人, 大老闆話加我人工但會增加我工作量, 我都拒絕左唔要, 我連上網同update佢大少姐個website都要偷雞o係公司或者好似依家甘, 等去瞓著左先至做得. 所以我諗其實阿囡知架, 佢淨係咋我嬌咋, hehe.....其實好似朋友同男朋友甘之麻, 做朋友大家hehe 哈哈okay, 好開心, 但係對住男朋友呢, 就要求多多, 所以雖然我話心酸, 但其實我知阿囡曉得我係佢媽咪, 所以會淨係扭我計.

大宅

Joycelyn
吓.....我已經比哂全部時間佢啦 ! 我以前好鐘意去做吓facial, body treatment, 行街買野架, 家陣我除左返工全部時間都比哂佢, 日日放工雞甘腳走人, 大老闆話加我人工但會增加我工作量, 我都拒絕左唔要, 我連上網同update佢大少姐個website都要偷雞o係公司或者好似依家甘, 等去瞓著左先至做得. 所以我諗其實阿囡知架, 佢淨係咋我嬌咋, hehe.....其實好似朋友同男朋友甘之麻, 做朋友大家hehe 哈哈okay, 好開心, 但係對住男朋友呢, 就要求多多, 所以雖然我話心酸, 但其實我知阿囡曉得我係佢媽咪, 所以會淨係扭我計.

MySweetBB:

係丫, 有左 bb 之後就要犧牲好多野的了. 我有時都想去街架. 我都估你阿囡想咋

別墅

Me too...我已經比哂全部時間佢啦 ! 我以前好鐘意去做吓行街買野架, 家陣我除左返工全部時間都比哂佢, 日日放工雞甘腳走人!!!! 犧牲好多野的了...after work when I pick her up from my 99's home, just get inside the house....my bb recognizes my voice, and then 扭
芷蘭清秀可人兒,柔情似水百花依。

大宅

[quote]
Alicia媽咪 寫道:
Me too...我已經比哂全部時間佢啦 ! 我以前好鐘意去做吓行街買野架, 家陣我除左返工全部時間都比哂佢, 日日放工雞甘腳走人!!!! 犧牲好多野的了...after work when I pick her up from my 99's home, just get inside the house....my bb recognizes my voice, and then 扭

首頁

尾頁

跳至