心聲留言

跳至

別墅

check 老公E-mail.........

幫佢send E-mail 求職時,發現佢send左個囡D相比個我唔識既人,想睇埋收件箱度見到果個人係佢生日時send左埋E-mail比佢,內容叫佢開心D,唔好成日口黑面黑有咩唔開心send E-mail 同果個人講.我問佢係邊個,佢話返我轉頭仲咩check 佢E-mail,仲話果個係佢"好朋友".我大約知道果個係佢同事.我好嬲,點解會send個囡D相比個我唔識既人,仲有,我而家先知我老公成日唔開心囉!我可以點做?好嬲呀..........................

子爵府

Re: check 老公E-mail.........

其實我覺得每個人都有自己o既秘密o既.....佢唔同你講,可能佢唔想你擔心姐....至於send你個囡囡d相...你可以問佢...了解清楚先至嬲都未遲。 :wink:

男爵府

2019勳章

每個人工作及生活上總有此不如意的,咁你老公都是同個friend d的朋友講下,無問題呀。
有時d野未必可以同你講,尤其公司野/家庭事,講你都未必明,我地都會同阿媽講,同朋友講都唔同老公講喇。
至於send張女女相比朋友,都好平常,或者佢想比朋友睇下個女幾得意je,無問題,我同我老公都會比仔仔d相人地睇,亦唔會話比方聽比了誰人睇。

大宅

Agreed!
kfwong 寫道:
每個人工作及生活上總有此不如意的,咁你老公都是同個friend d的朋友講下,無問題呀。
有時d野未必可以同你講,尤其公司野/家庭事,講你都未必明,我地都會同阿媽講,同朋友講都唔同老公講喇。
至於send張女女相比朋友,都好平常,或者佢想比朋友睇下個女幾得意je,無問題,我同我老公都會比仔仔d相人地睇,亦唔會話比方聽比了誰人睇。

該用戶已被刪除

複式洋房

澄澄媽媽,

唔好咁敏感, 要對自己, 老公, 女女都有信心。 其實我都覺得你唔應該check佢email, 這是私隱。雖然你地係兩公婆, 但唔代表要冇曬私人空間, 如果調轉佢check你email, 你都嬲啦! 最重要係佢對你同女女好唔好先? 咁難得組織了一個咁好嘅家庭, 要多珍惜呵, 為了咁小事就嬲, 好易殘架!!
[img align=left]http://img1.us4.outblaze.com/hellokitty.com/card/christmas/us/christmas09s.jpg[/img]

男爵府

咁你平時有冇做野架.? only湊囡的話有時

老公做咩真係唔知架, 你有時間可以多d同佢

傾計大家溝通一下, 如果你毛啦啦發老脾佢

又冇做錯的話就會覺鬼你煩架喇.

跳至