產前產後

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

請問你地買邊隻奶粉架?

可以分享下嗎?我唔知買邊隻好?

男爵府

Re: 請問你地買邊隻奶粉架?

我個 b 就食雪印思敏兒 1 (0-6 個月),思敏兒 2 (6 個月至 1 歲) & 思敏傑(1-3 歲) , 佢都食得幾好.

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我個女由初生-6個月食(雅培心美力''1''),6個月-1歲食(雅培恩美力''2''),現在1歲食(雅培恩加健''3'')一直都食得好好,日日都有便便同埋我覺得D奶奶唔會好甜

大宅

好媽媽勳章

Hi Emilylam,

My baby takes A+, however, if I knew before think I may choose organic formula. You could take a look at the organic formula (eg Horizon, Hipp, Baby's Only Organic) from Bumps to Babes in Central.

洋房

但係我聽e生話bb出世後最好就你e院比咩奶粉就食番個隻...唔係唔好架

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章

我bb食雪印........

不過我都唔知醫院比邊隻啦........
同埋我bb食得幾好ar~
雖然我係人奶+奶粉.............

BlueSnow 寫道:
但係我聽e生話bb出世後最好就你e院比咩奶粉就食番個隻...唔係唔好架

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

明治
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

之前我囡囡食A+ D便便唔OK, 之前轉食日本雪印就好好la
[size=medium]**小綽瑤車厘子綱頁**[/quote][size=small]綽悅非凡性溫柔,瑤池仙子氣清幽

侯爵府

請問日本雪印可以係邊度買呢?thx
係咪好貴呢?

大宅

BlueSnow 寫道:

我都係bb一出院,就同bb轉奶粉!而家佢食雪印+人奶
返健康院check時,醫生都話bb重得幾好!佢d 便便又正常,所以都放心!

首頁

尾頁

跳至