婦女醫護

跳至

首頁

尾頁

男爵府

生完bb多左好多白頭髮點算好?

各位媽咪:
我想請問一下你o地有冇試過類似情況啊?我bb都就來one year啦~就係呢一年發現多左好多白頭髮,三張都未夠就多左咁多白頭髮點算好呢?請問飲d咩補品先可以補得番?或者用咩方法先可以停止再生白頭髮?thx

洋房

Re: 生完bb多左好多白頭髮點算好?

是內分泌突然降低造成的,注意補充營養,一般會慢慢恢復
過來,不需太擔心。
如果很嚴重可以到婦產科檢查賀爾蒙。

需要產品的話pm給我!
健康財富網 理財的「財」,由「貝」和「才」組成。「貝」就是錢,「才」是人才,「錢賺錢─容易,人賺錢─困難」,故貝在前、才在後;人不理財,財不理我,理財因身份的不同如:雇員、自由職業、企業主、投資者,有不同的方法。 成功的人講求的是方法、途徑,失敗的人,講求的是原因、理由。

大宅

macaogir,

我都係,之前勁甩,e+開始出番d頭髮,但就係白髮,點算亞,我bb e+ 6個月大,有冇人會有妙方,請提供.

千萬謝過後
macaogirl 寫道:
各位媽咪:
我想請問一下你o地有冇試過類似情況啊?我bb都就來one year啦~就係呢一年發現多左好多白頭髮,三張都未夠就多左咁多白頭髮點算好呢?請問飲d咩補品先可以補得番?或者用咩方法先可以停止再生白頭髮?thx

男爵府

環保接龍勳章

你可去買隻叫"ABA"在萬X有得買. 呢隻係維他命B群的一種. 防曬效果好好的.對白髮同黑色素都有幫助。另外配合隻維他命B雜去食啦.

應當一無罣慮,只要凡事藉著禱告、祈求,和感謝,將你們所要的告訴神。
神所賜、出人意外的平安必在基督耶穌裡保守你們的心懷意念。

大宅

我都係呀,生完第一個時就出現白頭髮,生埋第二個重更加多,連同我剪髮個師傅都話你攪乜呀,咁多白頭髮! :-( :-(
[img align=left]http://img.mms.sohu.com/mms/1420/81/14881/p1.gif[/img]

複式洋房

hi, 你好,我的情形跟你差不多,有白髮及脫髮,你可以試買"HYTO"這個牌子有分男女。你可到銅鐵灣Citysuper內專門店找到,大約用二盒可見效果(約伍佰多一盒)。

複式洋房

:lol:

大宅

lajar

請問是食還是洗頭水?可否多些資料?

大宅

我都係呀,未生之前都有,不過生完仲勁囉:-( 。
我問過 sales "HYTO" 沒有 products 可治白髮的。
我的 stylist 都話 '無得醫' 喎!

男爵府

thx all mami

首頁

尾頁

跳至
熱門主題