夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

老公激嬲你之後會怎樣氹你呀?分享下啦!

老公激嬲你之後會怎樣氹你呀?

別墅

Re: 老公激嬲你之後會怎樣氹你呀?分享下啦!

佢會扮哂冇事發生咁....正正常常咁同我講野 唔彩佢又好似自己好小氣咁...真係比佢激死

子爵府

2019新春慶豚圓 畀面勳章 環保接龍勳章

盈盈ma 寫道:
佢會扮哂冇事發生咁....正正常常咁同我講野 唔彩佢又好似自己好小氣咁...真係比佢激死

同我老公一樣 我比較小氣,我會計續唔彩佢 :tongue: 直至佢"乙水"返我為止
佢最鍾意就係走埋黎攬2下,走黎煩下你,次次都用lee招
但唔知點解我次次都會受
執子之手,與子偕老~

男爵府

2019勳章

我講男朋友得唔得呀??

佢都會扮冇事發生咁,
同講句唔好咁啦就算,
都唔知佢識唔識氹女仔架!

村姑 亞Bee

伯爵府

2019新春慶豚圓 認識瑞士牛牛第一回

My bf like yr husband la!!!

If i am angry then my face will turn "black",
then he know i am angry, then 攬2下,走黎煩下你,
or not talk with me,but always look at me, he afraid ar ma!!! haha!!!
Then he talk with me , i not answer him and turn to another side!!!! He know I am 小氣, so need to "乙水" me asap, otherwise, i will angry so long ar!!!
wingci 寫道:
[quote]
盈盈ma 寫道:

同我老公一樣 我比較小氣,我會計續唔彩佢 :tongue: 直至佢"乙水"返我為止
但唔知點解我次次都會受 [/quote]

公爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 hashtag影視迷勳章

個衰佬唔會氹返我, 因為佢會覺得佢自己無錯, 錯嘅係我. :-( :-( :-(

別墅

扮曬無野噤問我問題~
有次電視擺明播緊殘酷一叮啦~
佢竟然仲問我呢齣咩黎~~
真係....

聊番我講野都搵D有腦D既問題問吖~
傑傑0係2004.3.3出世~重3.33kg~!!

大宅

唔會氹,只係扮哂冇事發生咁,撩你講野,如果繼續嬲,佢就會發番你脾氣,問你痴完線未.正衰公
[img align=left]http://www.dchome.net/emote/icon/548.gif[/img]

洋房

Re: 老公激嬲你之後會怎樣

我老公通常用SMS比我,佢話可以容易表達,其實咪又係大男人。

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

wingci 寫道:
[quote]
盈盈ma 寫道:

但唔知點解我次次都會受 [/quote]
ME TOO 呀, 唔通個個男人都係咁.

子爵府

佢會扮低能仔,走過黎攬吓你,撩你講野,
氹你笑....

複式洋房

nganc9 ,
個衰佬唔會氹返我, 因為佢會覺得佢自己無錯, 錯嘅係我.

我老公都係!
[url=]kgraz[/url]

大宅

最關心BB問題熱投勳章

同我隻佬一模一樣呀!
佢仲會話"好地地你又搞到大家唔開心", 仲要話係我唔o岩,我唔嬲就唔駛要佢tum,咁佢唔駛tum我,我就唔會覺得佢唔tum我,咁就冇事. 我成日話佢都唔知係咩人嚟?!

nganc9 寫道:
個衰佬唔會氹返我, 因為佢會覺得佢自己無錯, 錯嘅係我. :-( :-( :-(

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

大宅

2019勳章

佢最叻扮儍,乍乍帝帝撩第樣野講引開我注意力,如果係小事都會算,如果係大鑊野就扮下死狗,話下次唔會諸如似類既說話.不過我比較耳仔軟,通常好快無事,不過自己諗諗下又可能唔忿氣,都幾低能.

複式洋房

[quote]
yammyma 寫道:
唔會

民房

Hi! 早晨,我路過的.
對YammyMa的發表深感同意.
個個男人都係咁扮野,冷戰2日之後就話根本吳知你嬲咩!
第一任媽咪 - 謝西嘉 :oops:

男爵府

醒目開學勳章 2011精緻種植勳章

沒有,我老公明知道我唔開心都唔會氹我既,激嬲我仲更加唔理我 :-(

別墅

會扮哂野问我係边个激嬲我,要帮我教训他,问到我笑为止,果诊我已经消嗮气了..
:-o ;-) :-P

大宅

nganc9 寫道:

bingo, 我老公同你老公一樣, 無論點解釋都係我錯既, 佢唔會接受個解釋!!!

首頁

尾頁

跳至