跳至

首頁

尾頁

民房

出牙仔既問題

我想問有無人既BBe+已經出緊第五隻牙仔呢?我個B 6個月時出左下門牙,e+8個幾月,我早排發覺佢上門牙已經出左泥,但門牙隔離個隻牙都出左,其實有無問題架?thx^^

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

Re: 出牙仔既問題

JOE1026:

10月BB有D仲未出牙, 但有D已出超過8隻... 放心

大宅

真係唔使擔心wor, 個個b都唔同.....我隻河馬仔咪係出咗8隻牙仔law,仲成日搵人咬架佢

侯爵府

好媽媽勳章

o華 8隻牙仔咁犀利o架o拿!
我個蝦米仔仲係得下面兩隻咋,
係呢,唔知你o地同bb抹口仔入面
果陣佢有冇喊到鬼渣咁嘈o既呢?

子爵府

好媽媽勳章

完成無法想像
我bb一隻都無呀

大宅

子峰mama,

我同河馬仔抹口仔入面,佢唔會喊架不過會"咪"實個咀同個頭擰左擰右咁law,成功入到佢個口佢就會咬人law...激c :tongue: :tongue:

大宅

wendy_ho 寫道:
完成無法想像
我bb一隻都無呀

wendy_ho,
唔洗擔心, 有我晴晴陪你顥然豬做冇牙十月b.

大宅

我呀正都係出左8隻, 上面都係虎牙先出再出大牙, 上面門牙出左成個月都係好細隻, 到依家都未出哂, 我捻就無問題啦.

大宅

子峰mama
我同呀女抹口仔入面, 佢會笑架, 又鐘意咬下咬下我隻手指, 佢知要要抹口仔時, 就自動"抹"大個口俾我伸隻手指入去, 抹完都會笑架, 好似好享受咁 ?-(

大宅

BB-C,

8牙阿正仔有冇咬你架???

icoico,

你囡囡好好wor,咁享受抹口仔仲要笑哂咁,我同隻河馬次次都好似要打交咁濟架.........

大宅

icoico,
你個女女好好笑容, 好得人鍾意.
我呀正以前都會笑得咁開心架, 不過今來成日扭計, 少少野就係咁喊....

carolliu,
咁佢又唔係成日咬人, 係咬玩具以及所有硬物都咬.
佢食奶果時都無咬我....好彩:>

首頁

尾頁

跳至