跳至

首頁

尾頁

複式洋房

about 六一散...

some of my friends introduce 六一散 for bb, they said it's better than the powder... I asked doc but he said he has never heard of it...
so now i am hesitate to use 六一散 for my bb...

have any mam used it for bb? is it good or not?

伯爵府

Re: about 六一散...

我都有幫仔仔搽六一散,不過唔係日日用,有時會用返爽身粉,六一散都係我媽咪叫我幫個仔搽,開頭都唔係好信六一散嘅功用,因為冇香味又(鞋),點知用落又真係幾好,我仔仔個patpat未生過粒粒,我由卓然一出世就開始用,到依家我都間唔中用吓~~

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

我個女細個都有用六一散, 佢bb時肚臍唔好, 流左d濃出來, 用左六一散兩三日就好.

大宅

睛靈勳章

小Lum Lum都有用因為佢Pat Pat 紅,用左兩三日好D就冇用唔好用慣晒!

然開朗輕舟渡,雨甘露豐碩途。

別墅

我阿媽日日都同佢用的,每次洗完pat pat都會塗,我個隻仲係六一散加大梅片。
2005年2月1日於瑪麗醫院出生

複式洋房

如果每日用,有Do羊不好?

首頁

尾頁

跳至