懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

BB而家5WEEKS, 呢幾日佢苛屎都好辛苦咁既樣,谷到面都紅哂,又成日喊...我係餵人奶,正常應該唔洗比水佢飲, 但見佢苛得咁辛苦, 可以點做?
Tim is my big boy and Max is my little boy. tiMax are my favorite boys!

洋房

用手輕輕咁把佢隻腳提起, 等佢唔駛咁用力去"all". (我個b就work. 唔知你果個得唔得呢!)

禁止訪問

複式洋房

I give bb to drink water in between the milk time, he have bubo everyday !

伯爵府

原帖由 dkballoonfay 於 10-11-20 19:30 發表
BB而家5WEEKS, 呢幾日佢苛屎都好辛苦咁既樣,谷到面都紅哂,又成日喊...我係餵人奶,正常應該唔洗比水佢飲, 但見佢苛得咁辛苦, 可以點做?

由肚臍位打"S"咁幫佢按摩,得架! 不過,奇怪係,5WKS無理由咁快便便硬架,如果無改善,妳都係帶佢睇下DR.問下好,OR健康院問姑娘啦~!

別墅

按摩+食木瓜!!

大宅

佢唔係無得苛,佢都有,但之前個D好水,而家就見到有少少乾,又未係乾到一粒粒..
同埋人每次都谷到面都紅哂, 見佢好辛苦咁
我有幫佢係肚打圈按摩,但唔知比唔比水佢飲好,因為佢已經係飲人奶,應該唔洗比水...
會唔會因為我食既野有問題?我都有食辣野,唔知關唔關事..
Tim is my big boy and Max is my little boy. tiMax are my favorite boys!

大宅

都可以比水佢飲既, 同埋按摩吓肚仔, 睇吓會唔會有幫助.
以上純粹個人意見, 如有得罪, 多多包涵!

首頁

尾頁

跳至