自由講場

跳至

首頁

尾頁

民房

你會帶未夠3歲仔仔或女女去Disney嗎?

佢地會唔會好驚同冇興趣玩呢?自己又冇得玩,係咪應該大D先去呢?
Myspace Glitter Graphics, MySpace Graphics, Glitter GraphicsMyspace Glitter Graphics, MySpace Graphics, Glitter GraphicsMyspace Glitter Graphics, MySpace Graphics, Glitter GraphicsMyspace Glitter Graphics, MySpace Graphics, Glitter GraphicsMyspace Glitter Graphics, MySpace Graphics, Glitter GraphicsMyspace Glitter Graphics, MySpace Graphics, Glitter Graphics

男爵府

2019勳章

Re: 你會帶未夠3歲仔仔或女女去Disney嗎?

比我就唔會起開幕冇耐去,
因為一定比較多人,
Disney都已在香港建成,
我唔會急住去

仲有, 多數機動遊戲意外都係頭一兩年發生較多
村姑 亞Bee

民房

我都覺得maybe應該遲D,其實我已經同D friend book 咗 Disney Hollywood,但依家有D担心,因為之前同個仔去Bangkok覺得好辛苦,下下搵地方休息,佢都唔識玩,好彩Disney可以refund.
Myspace Glitter Graphics, MySpace Graphics, Glitter GraphicsMyspace Glitter Graphics, MySpace Graphics, Glitter GraphicsMyspace Glitter Graphics, MySpace Graphics, Glitter GraphicsMyspace Glitter Graphics, MySpace Graphics, Glitter GraphicsMyspace Glitter Graphics, MySpace Graphics, Glitter GraphicsMyspace Glitter Graphics, MySpace Graphics, Glitter Graphics

伯爵府

好媽媽勳章

3歲以下免費喎.....帶!!!~~一定帶~~
哈哈...影下相也好
機動遊戲反正我也唔喜歡的
到佢大左....拿拿拿...亞媽帶過你去架啦
有相為証
唔好再逼亞媽帶你去啦

別墅

緊係會啦~
我好細個媽咪,爸爸就同我地去荔園/海洋公園玩啦~
相反~雖然係細個~但我都會同佢去玩~
辛苦D都唔緊要啦~
等到佢大個左~D覺唔同嫁喇~~
傑傑0係2004.3.3出世~重3.33kg~!!

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

緊係帶啦, 唔駛錢麻, 影下相都好呀.
我個女夠3歲要錢都唔知幾甘.

大宅

of course yes!
i will bring him to disney in December this year.

男爵府

會啊, 去影下相, 行下都好啊, 等佢再大d 識玩先再去過

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

yes lar
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

讚成!!一定帶!!
ABCD媽咪 寫道:
3歲以下免費喎.....帶!!!~~一定帶~~
哈哈...影下相也好
機動遊戲反正我也唔喜歡的
到佢大左....拿拿拿...亞媽帶過你去架啦
有相為証
唔好再逼亞媽帶你去啦

男爵府

2019勳章

村姑 寫道:
比我就唔會起開幕冇耐去,
因為一定比較多人,
Disney都已在香港建成,
我唔會急住去

仲有, 多數機動遊戲意外都係頭一兩年發生較多

同意。不是幾多歲問題, 開頭好多人架, 帶住個三歲人仔都幾辛苦及危險。

複式洋房

me too!!! We can save money ma!!! :wink:

水晶宮

2019勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

我諗我唔帶喇,佢地咁細,好多野都唔玩得,自己想玩又要睇住佢,所以我諗我會等佢地讀小學先去啦!

珍珠宮

畀面勳章 大廚勳章

Sure!!!一定呀. Disney開幕前我會同Daddy, 媽咪, 我老公同仔仔一起去, 我地都唔諗住玩d乜, 只係去影下相都ok. 不過話時話果次去日本Disney囝囝都入過去3D影院, 果時佢咪仲細, 所以我諗應該都有好少量gei野arm佢地反.

女人是很脆弱, 但媽媽卻很堅強:)

子爵府

融融 寫道:
會啊, 去影下相, 行下都好啊, 等佢再大d 識玩先再去過
人見人愛皇帝仔BB入黎睇la 皇帝baby皇親國戚開心笑哈哈===>>>去片

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

會, 但去日本, 因為日本disney 6 歲以下免費, 我對仔囡大的當時剛足3 歲, 細的1 歲, 同d卡通人物拍照及看巡遊,

男爵府

Yes!我會!只要小朋友唔"洗"下下抱就OK!但唔會剛剛開幕去~太多人啦
Don't worry!Be happy!

複式洋房

我果件4 yrs 下下都要扭抱抱, 生得又短小擔心機動遊戲玩唔到就死
:wave: :wave: :wave: :wave: :wave:

別墅

一定帶呀~~

複式洋房

我都好想帶我個仔去,因為我個仔仔出年一月就三歲啦!

首頁

尾頁

跳至