夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

洋房

點忍呀!

話說年多前,A君和B君已婚5年,未有子女;有天,A君和父母說會搬回家住,父母都心知不妙,因為A君婚後已自織愛巢,結果A君帶了一個大肚婆回家,是C小姐,過左三四個月,生了一對孖B,而B君再沒有出現過。當以為事情已告一段落,原來A君還時常回B君家(即舊愛巢)。
我真係唔明白老婆點可以忍受得到自己個老公同人地仔都生埋,仲搬去老爺奶奶家中住,自己好似情婦咁,點忍呀!
雖然好多人都籍口話感情係控制唔到,但如果有條法例係婚外情就當刑事罪,睇下佢地會唔會控制唔到。

大宅

Re: 點忍呀!

香港地一樣米養百樣人, 乜野人都有, 有好野我地都會
覺得好唔公平, 好唔正常, 但又可以點

男爵府

我覺得A君行為好過份
咁做即係咩意思?!??!!
唔愛自己老婆就應該放手,
等B君可以重新咁過新生活,
對C君亦應有返應有尊重, 人0地仔都同佢生埋.....

雖然感情真係控制唔到, 亦好難講邊個對邊個錯,
但係依件事上我始終覺得A君唔啱,
對唔住自己太太做0左錯事,
仲要咁樣對個太太,
根本係想享齊人之福
村姑 亞Bee

別墅

如果可以的話, B君點解唔嘗試當垃圾咁掉, 一腳伸佢去大西洋啦,

大宅

可疑,好覆雜,

子爵府

A君真係超級賤精,既然同C君仔都生埋,點解仲要揾B君,唔通B君認為A君仲可以浪子回頭?

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

A君真係賤精, 好心B君就唔好再等, 人地都一家親啦, D賤男人返嚟都唔好要啦. 當B君係雞咁, 鍾意就搵佢.

複式洋房

尼位男人真博愛

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

我覺得A, B, C 都有問題喎, 男既固然可惡啦, 但係兩個女既咁都可以容忍?真係冇左個男人唔得?
謀事在人,成事在天,個天先係最終揸"fit"人!!

你恨的人,來生不會再見,所以別在他身上浪費時間;你愛的人,來生也不會再見,所以今生要好好對他。

複式洋房

呢個男人真係死左都唔駛狠啦!!!
女人唔好咁蠢先得假!!! :-(
蝕晒~真係蝕晒 :-(

洋房

A君係我親戚,初初知道個陣我眼尾都唔望佢,到隔左半年先開始無咁憎佢,點知現在才知道佢仍然返去個舊老婆度,嘩!我等佢幾時有報應咯.等佢兩個孖寶大

男爵府

我估係有幾個可能:
一) 可能B君冇仔生, 要C君幫手生;
二) B君係A君工作上有很大的幫助, 所以仍然有利用價值;
三) A君唔係人.....?????
wallacemama

大宅

wallacemama 寫道:
我估係有幾個可能:
一) 可能B君冇仔生, 要C君幫手生;
二) B君係A君工作上有很大的幫助, 所以仍然有利用價值;
三) A君唔係人.....?????
我覺得三)A君唔係人
[img align=right]http://onfinite.com/libraries/832026/5b6.jpg[/img][img align=right]http://onfinite.com/libraries/832053/414.jpg[/img]

翡翠宮

A君好幸福可以享齊人之福, 而B, C君既然都知自己既存在又容忍到的話不如索玩3P好過啦. 一個二個都痴線架 ?-(

大宅

該用戶已被刪除

男爵府

mclam 寫道:
我覺得A, B, C 都有問題喎, 男既固然可惡啦, 但係兩個女既咁都可以容忍?真係冇左個男人唔得?

我諗佢地真是傻的 ?-( ?-( ?-(

首頁

尾頁

跳至