跳至
[2005年] 雙手合埋

首頁

尾頁

大宅

雙手合埋

各位 :

請問你們的BB是否懂得雙手合埋,好似拜年的樣子?我的大B已經會,小B仲未會,他們在12.4.05出生

FROM REBECCA

大宅

Re: 雙手合埋

我呀b會呀, 仲好似請請咁添呀 :lol:

大宅

有呀﹐我細女兩個幾月開始合埋雙手﹐有時D手指仲互相扣住。

男爵府

我個女未識呀.. 佢似乎學什麼都慢過人ge.. :-(

大宅

我個囡都未識~~ :-|
我的寶汶囡~~~ :cheeze: 4月11日出世~~~3.655kg,49.7cm 5月12日 ~~~~~4.59kg,55cm 6月13日 ~~~~~5.59kg,60cm 8月15日 ~~~~~6.91kg,65cm 10月17日 ~~~~~7.89kg,68cm 2月9日~~~~~~~9.55kg,75cm

複式洋房

[size=small]我囝囝間唔中都會,不過通常都係佢想食手指0個陣
哥哥Evan--2005年4月6日出世
細佬Oswin--2010年1月26日出世

複式洋房

我個b 4月26出世, 而家都係未識呀!! 不過佢笑得好甜o架!

男爵府

個女又係在4月26日出世ga.. 但係佢未會對人笑.. oh... 真擔心啊! :-( :-(

[email protected] 寫道:
我個b 4月26出世, 而家都係未識呀!! 不過佢笑得好甜o架!

男爵府

我囝囝4月13日出世,大約2個月多dd識喇!

大宅

[quote]
cpcog 寫道:
個女又係在4月26日出世ga.. 但係佢未會對人笑.. oh... 真擔心啊! :-( :-(

[
我bb都係呀. :-(
[Hello!I am Hei Hei!:-D [url=http://lilypie.com小寶寶希希

複式洋房

cpcog,

唔駛擔心啦, 個個bb o既發展都唔同.....我睇書夠話兩個幾月o既bb應該可以瞓六七個鐘, 又話會識笑同識發幾多個音咁, 但係我個仔都仲未做到以上果幾樣o野, 要擔心有我陪你, 放心啦!! 其實我個仔都唔係成日對人笑o架, 大部份時間都好cool o架!! 有時佢係自己無啦啦咁笑下, 不過就未有聲o架!!! 我而家等緊佢會笑出聲o既一日!!

洋房

chanrebe 寫道:
各位 :

請問你們的BB是否懂得雙手合埋,好似拜年的樣子?我的大B已經會,小B仲未會,他們在12.4.05出生

FROM REBECCA

識丫 ~
My Little Anson ^ o ^ Birthday : 8th April Weight : 8/4 - 3.59kg 11/4 3.27kg 15/4 3.47kg 18/4 3.60kg 26/4 23 inches 10/5 4.81kg 18/6 6.12kg 12/8 7.95kg 25inch [center]My Baby Anson [/center] 潼潼部屋 歡迎光臨 小腳趾 你會愛上探險整個歷程 坐不定 你很想一天攀到高山看星 小眼睛 你會看遍世間可愛事情 讓耳朵 似海螺天天裝滿開心笑聲

子爵府

2019勳章

阿囡在一個月大時,試過一次十指緊扣。雙手合埋及請請就未識做。
親子王國日誌以外之網誌連結已被刪除

大宅

我個細孖b, 到而家都未識2隻手搓埋,她好少郁,成日睡,健康院姑娘都話她發展慢,我好擔心, 大孖由朝郁到黑,唔停手,相差好遠

rebecca

大宅

我個囡都識呀!

大宅

cpcog,

唔駛擔心啦, 個個bb o既發展都唔同.....我睇書夠話兩個幾月o既bb應該可以瞓六七個鐘, 又話會識笑同識發幾多個音咁, 但係我個仔都仲未做到以上果幾樣o野, 要擔心有我陪你, 放心啦!! 其實我個仔都唔係成日對人笑o架, 大部份時間都好cool o架!! 有時佢係自己無啦啦咁笑下, 不過就未有聲o架!!! 我而家等緊佢會笑出聲o既一日!!
好快佢就會笑到卡卡聲架啦…我個女兩個幾月果陣都好cool架,依家…一見人望住佢咋,就
[img align=right]http://onfinite.com/libraries/832026/5b6.jpg[/img][img align=right]http://onfinite.com/libraries/832053/414.jpg[/img]

複式洋房

瞳 寫道:
[quote]
cpcog,

好快佢就會笑到卡卡聲架啦…我個女兩個幾月果陣都好cool架,依家…一見人望住佢咋,就

別墅

我bb小燊佢4月19日出世,三個月,笑就有時會"家家"聲,不過只係可以一兩聲,成日eerr,佢好鐘意雙手互捉家,我識得一個bb五個月都好少笑,好cool,唔多笑唔代表唔識,你留意下,唔洗擔心,個個bb都有唔同性格家,只要唔係特別慢就得。

首頁

尾頁

跳至