育兒好物

跳至

首頁

尾頁

別墅

bb游水, 要包尿片嗎 ??

如題!! 是否有隻游水用既片片, 可以向邊度買到呢 ??

男爵府

Re: bb游水, 要包尿片嗎 ??

梗係要啦, 唔係d臭臭漏出黎點攪 :tongue: :tongue: :tongue:
大間百佳, mothercare, 玩具反斗城都有得賣。
我的家有個馬桶, 馬桶裡有隻馬騮

複式洋房

當然要喇,衛生D好

大宅

有隻游水片片,係百佳有得買.

公爵府

好媽媽勳章

要用~~

複式洋房

健力士,百佳有得買,廿幾蚊有三條!
上星期日至同囡囡去游水用,幾好用呀!

男爵府

nataliegill 寫道:
健力士,百佳有得買,廿幾蚊有三條!
上星期日至同囡囡去游水用,幾好用呀!

是否特別比bb游水用的?濕水後唔會好重 Sorry!我唔知有這樣的產品
Don't worry!Be happy!

男爵府

係呀, 專for游水用架, 濕水後唔會發脹, 唔會跌落黎, 有防漏設計, 咁d便便咪唔會漏出黎, 衛生好多...
我的家有個馬桶, 馬桶裡有隻馬騮

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Huggies 有 d 專係 for 游水用架
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

係呀...我都係用 huggies ... 濕水無發脹到.
我囡囡"梓瑤"係 1 月7 日來到我地的小家庭, 重3.9kg:-P

珍珠宮

醒目開學勳章

huggies 游水片好好用呀

男爵府

LiBoBo 寫道:
係呀...我都係用 huggies ... 濕水無發脹到.

真係唔錯

別墅

明白!! 唔該曬

複式洋房

chilli 寫道:
huggies 游水片好好用呀

Agreed
[img align=right]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;107/st/20041123/n/Heng-heng/dt/-12/k/5c0f/age.png[/img]

首頁

尾頁

跳至
熱門主題