嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

大宅

BB大便有血

今日bb大便有血共2次,會唔會係熱氣�其他原因,應否即刻去醫院?

別墅

Re: BB大便有血

你要睇清楚是Pat Pat損左有血定話佢大便內有血,因如果只係損左有血問題就不,但大便內有血就要即時睇醫生.

大宅

他柯爛便便,不懂分是否便內有血,我又見唔到佢pat pat損左,會否不在表面,我睇唔清楚.不過奶奶話明天都有血,就帶佢入院

洋房

如果只是柯損o左肛門的話, 問題不大, 荼d藥膏好快好, 但最好都係帶佢睇下醫生...安心d...

女兒出生日期: 2004年7月25日 :lol
一個login名, 兩夫婦用...不要見怪... :P

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

同意
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

首頁

尾頁

跳至