跳至

首頁

尾頁

男爵府

想用Huggies Coupon 換 Pampers Coupon

晴晴Petpet好易敏感只可用Pampers,而我有兩張Huggies 'L' $15 Coupon,可唔可以換 Pampers 'L' $15 Coupon. 
我的大寶貝喜悅晴朗  我的小寶貝光明喜樂
我的編織作品溫暖牌  

版主

2019新春慶豚圓 2019勳章 玩具勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 版主 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

Re: 想用Huggies Coupon 換 Pampers Coupon

Smilesun:

我有一張$15棉柔大碼coupon, Kevin仔唔有Huggies, 我就咁俾你啦... PM我地址, OK?

另, 我有兩張huggies $15 coupon, 有無人想要?

男爵府

Re: 想用Huggies Coupon 換 Pampers Coupon

我有張中碼你仲有無用呀, 有就pm我la~

複式洋房

Smilesun:

我都有一張$15 pampers 棉柔L size coupon, PM我地址, 寄給你啦!

男爵府

LuiBB,
Thanks, Pls check pm...
我的編織作品溫暖牌  

男爵府

唔該晒,我pm
我的編織作品溫暖牌  

別墅

I also have 2 x $15 Huggies Coupon "L" size and want to exchange Pampers Coupon. Any other mami can help? Thanks.

版主

2019新春慶豚圓 2019勳章 玩具勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 版主 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

Smilesun:

我今日收工去O左中環總局寄, 我諗要後日先收到... 因為今日7點先收工, 已經過O左收信時間啦

男爵府

唔緊要啦...唔該晒呀
我的編織作品溫暖牌  

首頁

尾頁

跳至