跳至

首頁

尾頁

大宅

靚媽們:你地會唔會成日抽根呀??

我呢幾日小腿成日都抽根呀 :cry: :cry:
好辛苦呀,搞到而家行路小腿好酸軟呀 :-(
你地會唔會呀??

子爵府

Re: 靚媽們:你地會唔會成日抽根呀??

我今朝先抽完..無啦啦訓訓下覺抽筋..大嗌老公..差d 嚇c 我老公..醒左我老公仲以為我大嗌話生得添
世家才俊凌宵揚,然諾有禮人敬仰。 多謝Joycelyn 贈予的詩

複式洋房

我都會成日抽筋好辛苦...我奶奶話我食左凍野就會咁=.="
前幾日行行下街...仲腳指抽筋tim :-(
]

大宅

我晚晚臨天光都抽. :-( :-(

大宅

咁耐都未抽過呀!may be我腳底按摩左好多年....
but昨晚深夜honey突然大叫,反而佢抽根....左幾分鐘

大宅

鴨仔蛋 寫道:
but昨晚深夜honey突然大叫,反而佢抽根....左幾分鐘

又會咁奇嘅
你就好啦,吾怕抽筋.

大宅

cocoWong 寫道:
[quote]
鴨仔蛋 寫道:

又會咁奇嘅
你就好啦,吾怕抽筋. [/quote]

係呀,他真係好搞笑,見他d腳扯硬哂及义開哂,
重抽左好耐,我叫他左腳抽就擦右手臂,(右腳抽就擦左手臂),
可快d抽完....

大宅

真搞笑,好似佢大肚咁.

子爵府

我暫時都未試過抽筋呀,睇書話鈣質攝取太少或者磷質攝取過多,令鈣磷比例唔平衡就會抽筋o架喇,亦有可能係因為下肢血液循環唔好,得閒按摩o下或者熱敷都有幫助。

大宅

我唸我吾會係缺鈣,我都有食醫生開嘅鈣片,. ?-(

翡翠宮

好媽媽勳章

哈 ~ 哈 ~ 哈 ~~

鴨仔蛋,
你老公好搞笑呀 ..... 求先個腦想像個畫面, 即時哈一聲笑o左出o黎....

咁耐以o黎, 我試過一次...
以前習慣, 朝朝起身, 都係床"登"行 d 手手腳腳, 伸個大懶腰先起身o架...
點知有朝, 一"登" 行就即刻小腿抽根 .....
依家每朝都唔敢囉 ~~~ 伸下手伸下腰, 算數 ....

大宅

jolo 寫道:
哈 ~ 哈 ~ 哈 ~~

鴨仔蛋,
你老公好搞笑呀 ..... 求先個腦想像個畫面, 即時哈一聲笑o左出o黎....

咁耐以o黎, 我試過一次...
以前習慣, 朝朝起身, 都係床"登"行 d 手手腳腳, 伸個大懶腰先起身o架...
點知有朝, 一"登" 行就即刻小腿抽根 .....
依家每朝都唔敢囉 ~~~ 伸下手伸下腰, 算數 ....

我都係伸懶腰都吾敢. :-(

大宅

我也比佢笑C左....
好似d人去完"大",腳脾咁惨叫........@@""

翡翠宮

好媽媽勳章

鴨仔蛋 ,
等我回憶下你老公個樣, 想像下先 ~~~
哈 ~~ 哈 ~~~ 哈 ~~~~~~~~~~

鴨仔蛋 寫道:
我也比佢笑C左....
好似d人去完"大"腳脾咁惨叫........@@""

翡翠宮

好媽媽勳章

cocoWong ,
依家無得伸懶腰, 無得 轉左轉右轉鬆腰骨, 搞到個人成日好似好硬咁... 周身唔舒服 ....

大宅

jolo 寫道:
cocoWong ,
依家無得伸懶腰, 無得 轉左轉右轉鬆腰骨, 搞到個人成日好似好硬咁... 周身唔舒服 ....

轉身我根本吾可以,因為我一訓耐d條腰就動吾到超痛. :-(

男爵府

我的育兒心得勳章 親子王國15週年勳章

我都係,一轉身條腰勁痛,但係唔轉身,又會訓到腰骨痛,所以現在想轉身,唯有用超慢的速度。

cocoWong 寫道:
轉身我根本吾可以,因為我一訓耐d條腰就動吾到超痛. :-(

大宅

我今日由大髀抽到去小腿......你地會唔會架?
寶貝彤彤及欣欣 !

大宅

好惨呀我~~今朝一訓醒又抽根喇 :-( :-( :-(

子爵府

鴨仔蛋 寫道:

你就好啦..我琴晚對腳扯住扯住咁..勁辛苦..訓都訓唔到..後尾要個老公幫我拉一拉d 筋先好d 咋!!
世家才俊凌宵揚,然諾有禮人敬仰。 多謝Joycelyn 贈予的詩

首頁

尾頁

跳至