嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

大宅

有冇人煲"牛"牙茶俾亞b飲?

如題

侯爵府

好媽媽勳章

Re: 有冇人煲"牛"牙茶俾亞b飲?

what is 牛牙茶 係葯房執 定係現成架??

大宅

我都唔知呀, 我個仔呢排牛牙好扭計, 我奶奶話執d牛牙茶俾佢飲喎, 我又唔知咩黎咪問下有冇bb飲過囉!

男爵府

我阿女先牌吽牙, 就煲'谷'芽,麥芽,燈芯花比佢飲。

我的家有個馬桶, 馬桶裡有隻馬騮

大宅

係呀, 我奶奶都有提過煲谷芽, 麥芽俾亞仔飲, 有咩效? 係咪就咁叫藥房d人開呢幾種再煲水俾亞仔飲?

男爵府

係我阿姨教架, 飲左會有舒緩作用, bb無咁忟憎。阿女仲有肚痾現象, 飲左都有幫助。
谷芽+麥芽+燈芯花+糖冬瓜, 因我怕甜味唔夠, 所以醒佢多一粒蜜棗, 煲左當水比佢飲, or開黎開奶。
我的家有個馬桶, 馬桶裡有隻馬騮

男爵府

我只是煲些bb涼茶比囡囡飲
Don't worry!Be happy!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我會煲田雞九菜粥比 BB 食,佢食完會冇咁辛苦架。
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

首頁

尾頁

跳至