懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

有冇d比較fashion o既媽咪衫呀

最好仲係$$要合理啦

複式洋房

Re: 有冇d比較fashion o既媽咪衫呀

今季興好多娃娃裝同民族服裝, 又闊身可以做大肚婆衫. 我都係去普通 boutique 買百幾二百蚊.

男爵府

好媽媽勳章

You can try Frankie Maternity and Lineanegra.

別墅

Yeah yeah,

Frankie Maternity is quite good...

www.frankiematernity.com

ToToPiggy 寫道:
You can try Frankie Maternity and Lineanegra.

2005年2月1日於瑪麗醫院出生

大宅

但係依家frankie冇出新o既夏裝喇

別墅

噢,係咩,咁就唔知啦。其實媽媽世界有些都幾 ok 的。
你可以去尖沙咀漆咸道度睇下,個度有好多間賣媽媽衫店的,我記得有一間好靚,但係好貴。

我係劉師奶 寫道:
但係依家frankie冇出新o既夏裝喇
2005年2月1日於瑪麗醫院出生

大宅

劉師奶 :

其實, 您都可以買娃娃裝......

但您要留意, 娃娃衫一般個胸位都好細。約只有B CUP, 若您大過就唔駛買。(因我有類似經驗)

珍珠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

agreed. but有間叫In & Out賣平衫, 有d胸位都闊d。另外可去causewaybay way 京華中心側的女人街, 有檔專賣大肚衫, 行開mic去睇吓。

maggie0930 寫道:
劉師奶 :

但您要留意, 娃娃衫一般個胸位都好細。約只有B CUP, 若您大過就唔駛買。(因我有類似經驗)

大宅

maggie0930 寫道:
劉師奶 :

我買左兩件娃娃裙, 個胸位的彈性的又係吊帶, 好好著,
但是sexy左d, 我會加件短袖外套, 一d都唔老土

侯爵府

2024年龍年勳章

minnie_mouse 寫道:
今季興好多娃娃裝同民族服裝, 又闊身可以做大肚婆衫. 我都係去普通 boutique 買百幾二百蚊.
[size=large]me 2

首頁

尾頁

跳至