育兒好物

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

知唔知邊樹有初生bb籃或好細床仔買?

屋企大細了,只可用bb籃或細床,有無人知道邊到平?

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Re: 知唔知邊樹有初生bb籃或好細床仔買?

Mothercare & Honey-B 有 BB 籃,Jusco 就有細床。
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

複式洋房

esmehouse,

唔該,想問問Honey-B係邊?

BB 籃 價錢你知唔知呢?

大宅

我之前係荷花用咗$999買一張細bb床和bb車和送床欄、枕頭、床笠、床褥. 我嗰陣時係做緊promot, 唔知而家有冇la?

http://www.ziq.com/z/f_l/3/7/%E8%81%96%E8%AA%95%E5%BF%AB%E6%A8%82%21%21.gif

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Honey-B 係 Timesquare 大約 $1300。
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

複式洋房

MsFriendly

你可唔可以話比我知你買個張床仔長度是幾多呀?

esmehouse
唔該你,我會去睇睇

子爵府

Honey-B will move out from Times Square.
esmehouse 寫道:

Honey-B 係 Timesquare 大約 $1300。
我個寶貝仔係屎撈B

寶石宮

Haemon

They will move to Central.

大宅

307723,

長度大約有35吋(外), 床褥大約32吋半.
不過我上次去睇開其他嘢, 好似見到重有張再細啲, 你可以打電話去問吓, 如有需要請pm我la!:-P

[quote]
307723 寫道:
MsFriendly

你可唔可以話比我知你買個張床仔長度是幾多呀?

http://www.ziq.com/z/f_l/3/7/%E8%81%96%E8%AA%95%E5%BF%AB%E6%A8%82%21%21.gif

大宅

0/3baby 有一張好細的仔
cmax都有﹗

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章

307723,

mothercare有一款籐籃,可訓到約5-6個月,$4xx

另外我o係皇后大道東一間賣小型家品o既鋪頭都見有同類型籐籃,$200唔駛.
「知足者,常樂也;不知足者,富亦憂。」

複式洋房

TwoTwo
MsFriendly
patpat234

真是唔該你們,我會去睇睇

大宅

我有用bb籃, 但到兩個月左右BB便表現出不舒適, 因為不夠活動空間(成日郁郁貢), 同埋若不是開air-con, 會很熱 (個籃都幾密封, 同埋有d喱士裝飾) :-x

首頁

尾頁

跳至
熱門主題