跳至

首頁

尾頁

公爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

好煩呀, 我應該點做好呢?

昨日去威爾斯check, 亞姑娘同我照超聲波, 話胎盤升高返, 現屬於輕微低, 但bb 肚圍屬大碼, 咁跟住見e生, 亞e生摸完肚, 睇返姑娘份超聲波report, 話9成要開刀, 話生到個頭生唔到個身, 重book定2/8開刀,(預產期14/8), 另19/7再照多次超聲波, 咁之前我照4d, 曾祥風e生話胎盤升高返無問題, bb normal size, 可順產, 咁威爾斯咁講, 我今日咪去返自己之前e生再check, 同曾e生講架一樣 咁點好? 如果到時同威爾斯講, 又驚佢唔liky, 係要同我開刀咪弊!我可以點? :-(
[img=500,400][/img]

洋房

Re: 好煩呀, 我應該點做好呢?

can u tell me what weight of your baby now?

公爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

5.15lbs, 34wks 2days

水晶宮

2019勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

miu:
咁你諗住係邊度生啊?
如果你諗住係政府生既,我諗就要聽佢講囉,因為佢地唔會無端端隨便話同人開刀生架。或者你試下再問下政府,睇下可唔可以俾你試下順產。
我果時陀個女都係胎盤低,後來8個月再照就升番上黎,僅僅夠BB出,不過佢就係細碼!
據我知道,BB要over 8lbs,政府先考慮同產婦開刀架!

公爵府

haileymama
就係咁先奇, 掉轉頭私家話順產,真抓頭 ?-(

大宅

車........有問題緊要問清楚架!!
同e生傾下啦!!

good lucky !!!!!!

伯爵府

2019新春慶豚圓

我都係胎盤低,又係睇曾醫生,,7月22日返威記再照,睇下使唔使開刀,最近去曾醫生,佢話可順產(因已升高了

首頁

尾頁

跳至