自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

邊度做窗簾平呀......

想問下大家邊度做平d呀.....同埋如果做隔光果隻大約比普通既貴幾多島呢......?

男爵府

Re: 邊度做窗簾平呀......

但係深圳就唔好啦......

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

旺角米有
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

係咪花元街果度呀...但係平唔平嫁.....???

大宅

我岩岩做左, 一幅窗簾 (兩對窗size), 有冷氣位, 普通布大約三佰幾, 遮光布就貴d, 佢quote大約4佰左右,

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

我都係剛o岩做左窗簾, 平就唔講得啦, 之但係都平過花園街門面好樣衰但呢度o的member好多都話佢又平又好果間. 而且我覺得佢o的車工同安路軋o的手工都好, 所以我覺得好值. 上次我在花園街做果件, 我屋企人無乜反應無話正, 但呢次就人人話靚呀.
多拉A夢對大雄說:人的眼睛生在前面因為人是要向前看的
Don't look back in anger

男爵府

bambi~
咁你係邊度做嫁...

大宅

好媽媽勳章

我都想知

卉卉 寫道:
bambi~
咁你係邊度做嫁...

首頁

尾頁

跳至