自由講場

跳至

首頁

尾頁

洋房

啱啱留咗個電話係的士

頭先送阿仔去返學,由炮台山地鐵站去建華街蘇浙幼稚園,落車留咗個電話係的士度,到我發現打返自己手機,個人已經cut我綫,擺明想吞咗我個電話,好唔開心。:-( :-( :-(

雖然個電話唔值錢,但用咗差不多三年,都有感情,又儲咗D朋友的電話號碼,實在好想搵返。如果你地知道有朋友執咗,唔該你地請佢俾返我,萬分感激!!

大宅

Re: 啱啱留咗個電話係的士

你應該打去的士台(如果知既話),
唔知都可以打去商台, 叫佢幫你落廣播(唔知要唔要錢),
話明搵返俾D車馬費咁囉.

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Re:

Agree
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

照你的情況

應該冇左

我其實成日都搭的士, 又成日都唔見電話, 通常如果我馬上再打回電話是有人接都會比番我, 如果馬上cut 即是冇啦.

你要先stop 電話, 否則果d 路不拾為的人會用來打idd, 及173173173 你重傷

洋房

我都預咗冇咗架啦,亦已經stop咗,不過冇哂PHONE BOOK裡面的電話,要入過哂好麻煩,最慘係有D根本搵唔番,除非人地打比我,唔係就會失去聯絡。 :-( :-( :-(

子爵府

Re:

係la~最慘就係冇晒D電話號碼 :-(

等待驗證會員

Re:

真係唔好彩...個司機貪心.
bk閒人

大宅

Re:

我都試過留低個電話係的士,o個時買左唔夠2個月,打返比自己已經飛左去留言,都知道搵唔返........唔見左個電話都唔緊要,可以買過~~最慘係無晒用手提影未入電腦既相呀!o個時都唔開心左好耐,所以e家d相同埋張card d tel no會時時做backup. 為有下次自己小心d啦~

大宅

Re:

又有可能是下一個乘客都未定呢....
Kiwizaki 寫道:
真係唔好彩...個司機貪心.

珍珠宮

2018復活節勳章 DHA勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Re:

冇左個電話唔緊要, 最慘係冇晒 d 電話號碼同珍貴相片呀

複式洋房

Re:

所以要save起一份係電腦做後備,冇曬好慘嘅。

珍珠宮

環保接龍勳章

Re:

我都試過~~ o個時都好肉痛~!
人生本是苦

首頁

尾頁

跳至