自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

請問邊到有舊式打字機買﹖

請問邊到有舊式打字機買﹐或打字機玩具賣﹖

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

Re: 請問邊到有舊式打字機買﹖

旺角西洋菜街中南圖書文具

男爵府

點解仲要搵舊式機?
我0個部好似仲係度, 你係咪要?

(不過要搵0下先再CONFIRM)

洋房

賣夜冷的地方也有

複式洋房

鴨寮街?

男爵府

Because I want to let my son to train his strength of finger.

複式洋房

ALAL,
你係咪要手機果隻呀....我有一部,你係咪要呀?

男爵府

MM朱古力/WAKUWAKU﹐

我要。無償抑或有償﹖

複式洋房

ALAL,
我現在正清理緊d雜物for裝修,我要花少少時間搵返部機出黎再通知你幾時&何地交收喇....當然係免費喇,好過掉嘛,我要多謝你接收部機添呀

男爵府

MM朱古力 pl check pm. I send you my phone. In case you get the machine pl call me to collect. Thanks.

複式洋房

ALAL,
我收唔到你PM喎,麻煩你再SEND多次....應該下個星期可以交收

男爵府

MM朱古力 ,

The pm send it back to myself. Maybe there is system error. Please check pm again. Thanks.

首頁

尾頁

跳至