育兒好物

跳至

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Piegon奶咀一問~

我前幾日o係萬寧見到有2隻Piegon既奶咀...淨係奶咀頭果d...我想買s size
因為我媽咪個朋友比左幾個奶樽我...佢地話我只需要買番d新既奶咀頭就得...
咁我見到一隻黃色,一隻透明色既...
但係...點解同一個價錢(好似都係$16.9)但係黃色就一pack3個,而透明色既就一pack2個既???-(
請問其實有乜分別架??
同埋有冇話黃色果隻好用定透明色果隻好用d呢...

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Re: Piegon奶咀一問~

黃色個隻軟好多,專係 for newborn,而透明個隻要大 d 至用得。
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

子爵府

esmehouse 寫道:
黃色個隻軟好多,專係 for newborn,而透明個隻要大 d 至用得。

唔應該晒你既解答呀~~
咁我係咪即係應該買黃色果隻呀??
因為我淨係o係我石梨商場果間萬寧見過...Watson's好似淨係得透明色果隻喳...

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

唔好客氣,緊係買黃色個隻,不過我知到好少地方有得買架,見到就好買,白色個隻遲 d 買都得。

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

子爵府

esmehouse 寫道:
唔好客氣,緊係買黃色個隻,不過我知到好少地方有得買架,見到就好買,白色個隻遲 d 買都得。

噢...係呀...咁耐我都係見過一次黃色果隻架喳~~唔知係咪因為舊呢...
咁我一陣即刻落去買左先喇~~
哈哈~~唔該晒你呀~~

大宅

黃色個隻係軟身d,不過d膠味好臭,如果你重有時間可以買白色個隻,烚到軟身先比bb用重好!!只是個人意見!

跳至
熱門主題