嬰兒醫護

跳至

大宅

請問petpet紙尿片好用嗎?

請問petpet紙尿片好用嗎?

洋房

Re: 請問petpet紙尿片好用嗎?

好用兼又底.
[img]http://hk.pg.photos.yahoo.com/ph/beeyeung2003/detail?.dir=7a53&.dnm=a475.jpg&.src=ph[img]

大宅

Good!

大宅

我諗要睇下你BB會唔會好易敏感…

我識得一個媽咪,佢BB用 PET PET 就算2個鐘換一次片,片入面只有尿都紅即刻起尿疹…!用 Pampers 先得…

但我仔仔用左咁耐…我仲要每餐奶之後先換片(即係4個鐘換一次…)都冇事∼我仔仔只係痾得多臭臭時(如出緊牙仔會痾多幾次臭臭)先會紅∼痾左臭臭即時換片、用咩牌子尿片都係咁∼

伯爵府

我覺得幾好用丫!!!因為平,我密d換都吾心痛!!! 因為bb一日都會去一,二次便便,尿尿又多,貴片真係會用窮!!!!

別墅

good!i son use pet pet

大宅

, 平, 正!
質地拍得住fitti 及 pampers.用得過

跳至