嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

子爵府

畀面勳章

我個b近排好抆曾!

佢成日流好多口水,個人又抆曾,成日都要食奶咀〈以前只是想訓覺才食奶咀〉,現在連訓著覺都要食奶咀。食人奶又成日咬到我死死吓。唔知係唔係預備出牙仔呢?請問有沒有其他媽媽有經驗可告知! :-(

洋房

Re: 我個b近排好抆曾!

是否想出牙仔?出牙前會流好多口水.
[img]http://hk.pg.photos.yahoo.com/ph/beeyeung2003/detail?.dir=7a53&.dnm=a475.jpg&.src=ph[img]

大宅

我個仔近排都係咁~
我見到我個仔D 牙肉有白點, 可能出牙仔

公爵府

2021勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章

應該係出牙仔

前面是絕路~希望在轉角

公爵府

2021勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章

應該係出牙仔
得閒早上用溫水同佢刷吓牙肉仔~會舒服D
前面是絕路~希望在轉角

寶石宮

牛年勳章 2021勳章 精叻鼠年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

可能係出牙仔
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

首頁

尾頁

跳至