跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

有無好介紹?

比細B
我買左Minimoto Steam奶瓶機$468仲送3支600mL 洗衣液, 柔順液, 奶瓶清洗液.

Winnie the pooh BB 床上用品10件套$399

比大仔
Thomas Vtech 電腦仔$189
Mickey Mouse 長褲, 厚外套, 背心外套照價4折.
長身羽絨褸$499

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

我買左件衫俾自己... hehe~

民房

我今早放咗工都去行咗一陣,真係好多人, 去了010買咗托腹帶, 俾佢sale 咗後買咗兩條, 一條平一條貴, 貴果條佢話可以防幅射喎, 原本諗住去買廣告那一條, 原價$299有六折,點知買完睇睇張單, 都唔係果條,係比原價平咗少少, 但只有七五折左右。

大宅

我都係去左 010買左bra同托腹帶, 但我去既時候個sale話個個係for 產後用既, 所以最終買左一條平既, 我無買到防幅射個隻, 好似幾貴下!另外,仲買左兩盒防肚紋膏!
個日一放工就去, 見到有些媽媽帶埋個bb去, 但其實bb部係最多人及最焗既地方!

複式洋房

原帖由 bigbabydavis 於 10-11-27 23:04 發表
我都係去左 010買左bra同托腹帶, 但我去既時候個sale話個個係for 產後用既, 所以最終買左一條平既, 我無買到防幅射個隻, 好似幾貴下!另外,仲買左兩盒防肚紋膏!
個日一放工就去, 見到有些媽媽帶埋個bb去, 但其實bb部係 ...

廣告話$299 6折果條係for 產後用的嗎 ?

那防幅射果隻幾$$啊?

伯爵府

010既話,
我今日去左其他分店睇,
原來佢都特價緊,
所以入左去掃貨,
得我一個客,都唔知幾舒服

大宅

好媽媽勳章

防幅射果隻係唔係$399呀?

民房

回復 1# Swingie 的帖子

係呀,399粉紅色的,但我諗要過多一兩個月先用到,因為都幾大size

民房

回復 5# bigbabydavis 的帖子

你買平的是否原價265,現時特價199,我都買咗呀

複式洋房

我今日都買咗特價$199托腹帶 同埋 bra bra , 不過一田真係多人到癲呀 ~

大宅

見到大家買左咁多野,我都好後悔無去到呀...因為c6依家唔比我去人多的地方....攪到我好似好耐無去過街咁呀....

複式洋房

我係010買左平果條托腹帶, 3個bra同埋3條under囉
咁就千幾蚊~~~不過都算幾抵

伯爵府

原帖由 ACLOVE 於 10-11-28 23:03 發表
見到大家買左咁多野,我都好後悔無去到呀...因為c6依家唔比我去人多的地方....攪到我好似好耐無去過街咁呀....

你去其他010分店啦!
我個日買左2個bra,2個夜用bra
4條底底,2條西褲,1條絲襪褲都係$2000
仲有個$500treatment送

首頁

尾頁

跳至