親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

沙巴--金寶海鮮--正黑店, 請小心

各位如去沙巴想食海鮮, 請小心不要去 金寶海鮮, 正一黑店.

本人剛去沙巴旅行回來, 有晚去市中心一間海鮮檔食海鮮, 揀好ge 海鮮全部比人換晒都算啦(連我地都食得出), 最激氣係埋單時, 條魚明明係青班, 佢地死都話係星班, 星班比青班貴一陪, 要成差不多HKD300 一條(去沙巴order 一蠂抄飯+海鮮湯麵+drink都係HKD20) , 就係因為貴成陪, 所以我地揀左青班, 我mami 話青班同星班蒸好D皮顏色不同, 佢地將條魚D皮去晒, 所以無得拐, 任佢講.

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

Re: 沙巴--金寶海鮮--正黑店, 請小心

該用戶已被刪除

大宅

魚生/ Sandy&Janice
係Center Point落車, 行10min 到, 果到就好係你講甘樣, 有燒雞亦&餃子食, 有好多平民海鮮店, 我地都有試過金寶隔離果間海鮮店(forgot the name),D野食好正, 個老闆好好, price 可以接受. 正係金寶果間見我地旅客、就握握偏偏。

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

大宅

Sara-mama,
我一家都剛去完沙巴玩, 你講果間"金寶"我地無幫親過, 只去過"海皇城". 我見遊客同當地人都唔少, 果度d 價錢比較公道.

大宅

請問各位剛剛去完沙巴回來的人?可不可以講吓當地情況?熱不熱,衛生ok嗎,安全嗎?
囡囡得了獎,可以免費遊沙巴,五日四夜,她又第一次出外去旅遊,我又唔得閒跟去,叫了阿姨跟去,但很擔心,現在十五十六想唔去,點算好?可以告知情況嗎?
Thanks!!!

首頁

尾頁

跳至