美容扮靚

跳至

複式洋房

sofina UV cut milk

請問各位知唔知sofina UV cut milk是否可以當作base用架, 即係話我擦左之後就唔駛再擦日霜, 同埋呢隻好唔好呀??

大宅

Re: sofina UV cut milk

我覺得幾好, 唔立又好滲透, 好爽. 擦左之後係唔駛再擦日霜, 但我會再搽 base, and then 乾粉!

bbriver 寫道:
請問各位知唔知sofina UV cut milk是否可以當作base用架, 即係話我擦左之後就唔駛再擦日霜, 同埋呢隻好唔好呀??

複式洋房

其實如果要化裝應該用base 因為base是用來阻隔粉底 而UV cut milk 是防紫外光的 作用不同!

複式洋房

yyvonne, lajar

thanks 倆位!

大宅

當BASE...佢透明GA....冇咩效果....
DIE WAHRHEIT IST IRGENDWO DA DRAUSSEN

複式洋房

Hi, Where can I find Sofina's products? I am also interested to buy the Sofina UV Cut milk
[

複式洋房

Soge Dept store, UNY (Taikoshing)

子爵府

SOFINA:

TST Ocean Terminal, Lane Crawford - The "FACES".

美麗華商場千色店.

荃灣千色店 (G/F)
「多元社區,和諧並存;你我出手,聾健共融 」

跳至