跳至
[2004年或之前] 新來的0410媽咪

首頁

尾頁

大宅

新來的0410媽咪

新來的0410媽咪, 各位好,

最近有很多新入來的媽咪發表新主題, 令到0410更加熱鬧....真係好呀....代表各0410媽咪歡迎妳們加入我地的大家庭....一齊交流心得~~~

不過有件事想勞煩各新入來的媽咪, 可否到0410媽咪會到登記資料呢, many thanks!!!!!!
另外, 我想妳們是否不懂上傳大頭照或post bb的相呢?????因為我們大家都想認識妳們的bb, 他日有機會在街上撞見都可打過招呼...又或在function上見到......都可相認呢......

民房

Re: 新來的0410媽咪

我想問點可以post相架?

珍珠宮

2019新春慶豚圓

Joe1026

好歡迎你呀!! Post相好容易架咋, 去個人編輯, 簽名果個空位輸入以下語法就得架啦!

民房

唔該哂^^

民房

相既網址係邊到搵架?我d相放係我的電腦

版主

2019新春慶豚圓 2019勳章 玩具勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 版主 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

JOE1026:

你可以去>>>呢度<<<睇下BK貼相教學...

或者你登記個babyhome/yahoo之類的戶口, upload了上去再貼條link出來~~~

大宅

妳可以去以下的網址login,之後將妳的相片upload上個photo album,咁係張相下面就會見到有張相的網址啦。

http://photobucket.com/

民房

點解我張相唔出來,得個網址既.....thx :-(

珍珠宮

2019新春慶豚圓

Joe1026

你試吓IMG轉 img 用細草睇吓得唔得, 慢慢試吓唔得試到得, 我初初都係咁架咋

珍珠宮

2019新春慶豚圓

你post到啦

民房

係呀!唔該哂~~~~~~haha

大宅

joe1026,

妳整到啦..........

民房

點樣係0410媽咪會到登記資料呀??thx~~~(^.^)v

首頁

尾頁

跳至