自由報料

跳至

大宅

請問赤鱲角機場酒店的自座餐好吃嗎?

有冇人試過呢? 好吃嗎? 環境如何?

魚生,夀司 新鮮嗎? 甜品種類多嗎? 有冇 American Cheese cake 呢?

與九龍灣展貿 相比, 那個比較好呢?

thx a lot.

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章

Re: 請問赤鱲角機場酒店的自座餐好吃嗎?

No good!!!

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

Do u mean Regal Airport Hotel ?

Shuit 寫道:

魚生,夀司 新鮮嗎? 甜品種類多嗎? 有冇 American Cheese cake 呢?

thx a lot.

大宅

yes
satu 寫道:
Do u mean Regal Airport Hotel ?

[quote]
Shuit 寫道:

thx a lot.
[/quote]

男爵府

2019新春慶豚圓 BK Milk勳章

我食過lunch buffet,魚生同生蠔都ok ga.....,有咩芝士cake唔記得,但一定有,仲有好多其他既甜品

我有次去既主題係台灣野食,次次都唔同........

跳至