自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

神奇補衫
[url=wlmailhtml:{EC810833-AC6E-4372-94CF-662EC835E3D1}mid://00000008/!x-usc:http://www.youtube.com/watch?v=FOQPLQu-MDI]http://www.youtube.com/watch?v=FOQPLQu-MDI[/url]
本人所貼文章及相片都是從電郵中所取得來而轉貼!

本人所講說話純粹個人意見與文章及相片並無關連!

本人若侵犯了各下之板權,懇請告知本人以作收正!

==紫電青雙劍===》》》

伯爵府

請問果卷好似膠紙既野叫咩? 邊度有得賣呀?
原帖由 青雙劍 於 10-11-30 12:01 發表
神奇補衫
http://www.youtube.com/watch?v=FOQPLQu-MDI]http://www.youtube.com/watch?v=FOQPLQu-MDI

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

水晶宮

認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

好掂喎

伯爵府

好媽媽勳章

我都想知邊度有得買....
唔知$10店有冇呢 ?

原帖由 evalopk 於 10-11-30 12:19 發表

子爵府

原帖由 evalopk 於 30/11/2010 12:19 發表

唔知喎??
本人所貼文章及相片都是從電郵中所取得來而轉貼!

本人所講說話純粹個人意見與文章及相片並無關連!

本人若侵犯了各下之板權,懇請告知本人以作收正!

==紫電青雙劍===》》》

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

入面有講,ikea有得賣!

大宅

畀面勳章

讀中學家政有學過, 嗰啲叫"襆"
最常用係裙頭, 裇衫領
令佢挺啲

係呀, 就用用熨斗熨下就得㗎啦~ 好易用!
日本の平安を祈ります

伯爵府

等陣去睇下先...thx
原帖由 cathy-tse 於 10-11-30 12:28 發表
$10 shop

男爵府

好方便

伯爵府

我以前買過,唔知最後要用毛巾冚住用大蒸氣蒸佢,就咁熨下,結果好快甩番出嚟
You think the only people who are people
Are the people who look and think like you
But if you walk the footsteps of a stranger
You'll learn things you never knew you never knew
-- Colors Of The Wind

侯爵府

2018復活節勳章

原帖由 大力mi 於 10-11-30 12:55 發表
最常用係裙頭, 裇衫領
令佢挺啲

Yes.
This is not new stuff. My mom uses that all the time.
Just go to the shops that sell needles and buttons. They have it in a "cloth" form (a large piece), or in a "ribbon" form (thinner strip).
You can also choose "thin" type or "thick" type.

水晶宮

認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

原帖由 大力mi 於 10-11-30 12:55 發表
最常用係裙頭, 裇衫領
令佢挺啲

乜有啲襆係有彈性旣咩?
我太out了,我以前買既係無彈性架:(

伯爵府

No, this is not"襆". It is 熨貼. 係有彈性旣. 係一卷卷
既. 一定要用熱熨斗熨溶.

原帖由 cat_ma 於 10-11-30 13:16 發表

乜有啲襆係有彈性旣咩?
我太out了,我以前買既係無彈性架:(

珍珠宮

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章

SY 熨貼 $24.9 / 10 米,宜家布藝部.

E+先知原來還可以這樣用.

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原來有d咁嘅野

港英餘孽生活態度~係咁牛精架喇~點吖

伯爵府

洗下之後都會甩

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

我都有一卷,
唔記得1蚊定2蚊~
淘寶貨仔~

首頁

尾頁

跳至