自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問荃灣西鐵站有乜野車可以去到城門谷泳池??

如題~

今晚要去了煩請報料,唔該哂
Hi~Hi~大家好,我係家姐Christy抱住細佬佬Brian係媽媽的小樹熊啊 :lol: :lol: [img align=left]http://www.dotphoto.com/SAN1/92/EE/8F/i92EE8F4B-1C48-48B1-87BD-50E0FF12FDBF.jpg[/img]

子爵府

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 貓狗褓姆 畀面勳章

Re: 請問荃灣西鐵站有乜野車可以去到城門谷泳池??

妳可以打去九巴熱線27454466 通咗按1廣東話, 再按0, 搵接線員, 再問你自己既地點想去邊度可以搭咩車, 又清楚, 又方便, 多數都好快有人聽!!

大宅

penpen,

唔該哂啊~問到了仲好快有人聽tim,我會keep起個hotline no. 留返有雖要時用,Thank you~

Hi~Hi~大家好,我係家姐Christy抱住細佬佬Brian係媽媽的小樹熊啊 :lol: :lol: [img align=left]http://www.dotphoto.com/SAN1/92/EE/8F/i92EE8F4B-1C48-48B1-87BD-50E0FF12FDBF.jpg[/img]

子爵府

唔洗客氣! 我成日都係咁問架!!

大宅

小樹熊

請問應該如何去?

洋房

的士20蚊左右.

一係搭小巴,但係要行到去千色店,
落車仲要行.

.

:-P

大宅

Spiderman_mama 寫道:
小樹熊

請問應該如何去?

我最後係撘43x $7.5.-去的,行幾分鐘都好近,另外可以撘32, 31, 36,呢幾架就平d 應該$3.x.-就得了,不過班次就疏d囉~

子爵府

求先仲擔心你會唔會真係行得遠添~ 家陣放心晒!! :-P

首頁

尾頁

跳至