跳至

首頁

尾頁

大宅

Sogo......21/F: July 6 to July 10 05 放工睇下先

[size=medium]Sogo 21/F:
6 to 9 Jul 05 : 10 AM - 10 PM
10 Jul 05: 10AM - 9 PM
Tel: 2833-8338
All baby items up to 70% off!

太陽高照出抽中, 一鳴驚人萬雲從。 太極貴人天官賜, 乙兒樂透風中馳。 多謝Joycelyn 送給太一及太乙的詩

大宅

Re: Sogo......21/F: July 6 to July 10 05 放工睇下先

我想買張high chair,唔知有冇得平呢? 聽日去look look先!

大宅

Re: Sogo......21/F: July 6 to July 10 05 放工睇下先

Mrs.BunBun,
買唔買到highchair呀?
我都想買呀, 仲未決定買邊款....hehe

大宅

我今日lunch time會去睇(飯都唔食就走去睇),希望買到心頭好

別墅

MrsBunBun,

記住睇完返嚟報料呀!!

大宅

一定,一定,我而家執定細軟,一夠鐘就衝出走搜集情報!

大宅

報料:
combi 八折
hipofant 嬰兒半價
我買左張cmax high chair $399同一件nicholas & bears 大褸,好靚,紫色全wool,$360,買俾bb過年去拜年著.

伯爵府

MrsBunBun:
仲有冇其他野妳覺得係抵買架??
thx~

大宅

cmax high chair係我覺得最適合我地靈活精叻媽咪,因為有迫切性去買,我買o個張high chair o既小桌可以拆落黎,第日可以同bb埋大人桌食野,fold起上黎好細張,$399,個款都幾cute,所以我推薦佢.

別墅

MrsBunBun,

個度多唔多人呀?

仲有,係咪真係需要買high chair呢?

我係九龍返工,你話值唔值得去呢?

pigulu
2005年2月1日於瑪麗醫院出生

大宅

我以為會好多人,但事實上唔算好多人,行得都幾舒服,可以因為係lunch,唔係放工時間啦,但我覺得又唔係抵好多,嬰兒用品多數八折,服裝多數四折至半價,不過暫時d碼都好齊,我最開心就係買到我o既至愛nicholas & bears o既褸仔,好lady o架,平時賣d lady褸款成千千聲,我唔會買,但好恨買,不過又會好肉赤,而家$360就可以買到件好lady,好似好high class o既粉紫色絨褸,真係好開心呀!

大宅

:-( :-( :-( :-( :-( 真係好想去呀!剛才吃午飯要去灣仔取
太陽高照出抽中, 一鳴驚人萬雲從。 太極貴人天官賜, 乙兒樂透風中馳。 多謝Joycelyn 送給太一及太乙的詩

別墅

好喎,我都想今晚放工去睇下先......

MrsBunBun,
仲有,我想問下你講個張 high chair,平時係咪可以摺埋? 因為我屋企好細.... 同埋唔知阿b幾時可以用呢?

下個月又有bb展,唔知會唔會呢?

大宅

係o架,我就係貪佢可以摺埋,摺左之後仲幾細張tim,個tray仲可以拆出來,好慳位.我o係mothercare睇過類似o既款,成$450,個tray仲唔可以拆出來,toysrus有d係二百幾,個tray唔可以拆出來之餘,小b好似坐得唔係好舒服(我搵小b試坐)cmax呢款叫做唔錯o架! 我等唔切baby expo lu,因為我要餵bb食糊仔喇!

別墅

有無3-4歲的番學呀或波鞋呢?

別墅

Icic….但我老公話見過有一隻係可以attach 係張

大宅

sorry!我冇留意,但價錢係$399 o既o個一張.[quote]
pigulu 寫道:
Icic….但我老公話見過有一隻係可以attach 係張

首頁

尾頁

跳至