自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章 環保接龍勳章

Bk,
你想點呀?係咪歧視我用i phone上嚟呀?每一次入完一個話題出返去,一定會係純文字版,但時間永遠係2010年10月4號凌晨1:31分!
成個幾日啦,究竟係邊個問題?
我去第二個論壇好正常咖!

複式洋房

管理員

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 2016畫展勳章 夏天玩到顛 +3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

有什麼意見呢?

大臣

原帖由 tracyliu 於 10-11-30 22:47 發表

男爵府

仲有呀,用i phone 上bk開新話題,一定要先入表情符號,發新話題,之後再編輯!
3gs同4g一樣!呢個我肯定係bk問題!

管理員

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 2016畫展勳章 夏天玩到顛 +3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

請問你是用m.baby-kingdom.com還是經www.baby-kingdom.com 上來留言呢?

大臣

原帖由 tracyliu 於 10-11-30 22:58 發表
仲有呀,用i phone 上bk開新話題,一定要先入表情符號,發新話題,之後再編輯!
3gs同4g一樣!呢個我肯定係bk問題!

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

我用又無咩問題喎

男爵府

http://www.baby-kingdom.com/上,但係由2010年嘅10月5號開始就經常出現之前講嘅情況,

管理員

我暫時用兩部Iphone都未有出現你那個情況, 等我明天再試試.

大臣

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我成日都用iphone上,又冇咁既問題喎
係load得好慢咁啫(e樣用電腦上都係)

管理員

呢排好D啦...

大臣

原帖由 魚肉 於 10-11-30 23:18 發表

侯爵府

原帖由 魚肉 於 10-11-30 23:18 發表

我用ipad都ok!

快過用notebook上,ok無物問題。

侯爵府

因為早兩日upgrade左過ios4.2可以用繁體手寫及倉頡輸入法,我先有機會可以月ipad入bk並竹留言,

我的問題係個pm彈了出來後,便

侯爵府

個ipad定bk食左個post?

我的問題係pm彈出來。便不能關上,要另開版面。

侯爵府

琥珀宮

秋日勳章 炎夏勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章 有「營」勳章

我用i-phone上都無樓主講既問題,但個pm就煩D囉....唔睇佢都好D,彈出黎叫我睇,睇完佢就唔識關,唔知典解 好煩.....
My Two Princess

琥珀宮

秋日勳章 炎夏勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章 有「營」勳章

原帖由 焯媽媽 於 10-12-1 00:19 發表

依家先睇到,原來係同呢位媽咪同一個問題呀我
My Two Princess

水晶宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

原帖由 pigpig 於 10-12-1 09:19 發表

依家先睇到,原來係同呢位媽咪同一個問題呀我

我都係呀, 我以為淨係得我係咁tim

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

用瘋瘋& patpat 係ok 過用部腦架wow

管理員

OK, 我們會留意並盡快跟進.

大臣

男爵府

好媽媽勳章

講開用iphone上bk. 我有個問題:當看主題時, 無論我選"新的在前" 或是 " 舊的在前" 都只係得一個版面--> 新的在前.

我其實想用"舊的在前" , 由樓主發主題, 第一個留言咁睇落去.........

首頁

尾頁

跳至