自由講場

跳至

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

貪小便宜的上司!

我上司要我幫佢用15元買左四張用信用咭積分換的飲食卷,為左個60元,你哋有無見過啲咁貪小便宜的上司呢?

男爵府

2019勳章

Re: 貪小便宜的上司!

咁cheap架佢 :evil:

子爵府

人見人愛皇帝仔BB入黎睇la 皇帝baby皇親國戚開心笑哈哈===>>>去片

伯爵府

我上司我地稱她做"崔尚公", 有次攞左我6個kitty襟張, 激死我啦.

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

公爵府

好媽媽勳章

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

TOUCH WOOD 好彩我冇D咁衰

大宅

節儉係美德喎!!!!!

男爵府

珍珠宮

貪小便宜的上司今天的早餐係昨天有人升職請吃的西餅,係亞擦鞋精幫佢用微波爐叮熱架!

跳至