育兒好物

跳至

大宅

2019勳章 陪月勳章

SOGO BB展 06/07/05-10/07/05

通知各位朋友仔在sogo 21/F 有BB展, COMBI, APRICE, C-MAX, MATEL ......ON SALES..

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Re: SOGO BB展 06/07/05-10/07/05

pochi 寫道:
通知各位朋友仔在sogo 21/F 有BB展, COMBI, APRICE, C-MAX, MATEL ......ON SALES..

感謝你既通知~~不過d野全部都係大brand..我諗我都唔會lu...因為冇乜野會買到 :-(

公爵府

好媽媽勳章

Re: SOGO BB展 06/07/05-10/07/05

thanks~~

複式洋房

是否只有大件貨品?
有沒有細件貨品,如奶樽,奶粉格,嬰兒服裝等呢?

複式洋房

Combi, 黃色鴨仔大部份都有8折
瑞士寶寶亦有減價,而且每日有個別產品做減價

不過好多大仔衫及玩具,適合初生BB既野唔係咁多.

洋房

有無bb車蓆?
[img]http://hk.pg.photos.yahoo.com/ph/beeyeung2003/detail?.dir=7a53&.dnm=a475.jpg&.src=ph[img]

大宅

唉......呢排度度都減價......
荷包都瘦埋身...
唔知combi既high chair折左要幾多$??

大宅

請問有冇combi學行車?

大宅

畀面勳章

無學行車買, 只有推車及BB餐寄買

民房

有冇日本奶粉?

男爵府

冇咩啱買, 我只係買咗2-3件hipo衫咋

禁止訪問

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

我今天放工都落左去 Sogo, 人流算o.k., 有唔少大緊肚媽咪係度搵佢地既心頭好, 我都買左成千元, 仲係老公監管下 ....

BB衫牌子有Hipo (50% off for 0-24M, 60% off for 2 age above, compare先前觀塘開倉價唔算平), Elle, Disney, Nicolas & Bear (女童衫好鬼靚, 去Ball都得, o的褸仔好鬼日本feel, 如果我隻B係女每日就大出血啦! 男仔就見到一件踢死兎 ), 一o的外國牌子(小女子唔識)

BB手推車, High Chair, 床仔等, Playpen 全部HK$499 (但 Jusco 先前 on sale 仲平o的 :tongue: )

瑞士寶寶都有 discount, 但我冇睇到...

Fisher-Price 玩具 (建議帶埋小朋友去, 因有 ABC膠塊形成 mini playground 再擺 Fisher-Price 玩具 display 比你任玩任試)

Combi 手推車 (5% off 但低唔過 Jusco 先前 on sale 20% off, 仲要新款冇折 ) / 玩具(20%-40% off) / 餐具 / 學飲杯 / 揹帶 / 鞋仔/ 坐廁 (15%-20% off) 等等...

BB床上套裝(七件) $499, 記得有 Snoopy / Winnie the Pooh 花款...

提醒各位媽咪付款係可以pay cash 或 credit card, 好方便 (Sogo 都算幾有效率 :wink: )

希望以上資料幫到大家啦!

大宅

有冇一歲以上鞋仔賣呢? Thanks.

Our Boy's Birth Date:

子爵府

好媽媽勳章

亞咪媽 寫道:
有冇日本奶粉?

不要五十步笑一百步;不要看見人地眼中既刺而忘記了自己眼中的樑木;做人要對得住自己~

子爵府

好媽媽勳章

貝太 寫道:
有冇一歲以上鞋仔賣呢? Thanks.

有~但唔多

不要五十步笑一百步;不要看見人地眼中既刺而忘記了自己眼中的樑木;做人要對得住自己~

複式洋房

Snoopy211,

請問Nicolas & Bear 多唔多 BB衫 (around 1 yr old)?

thanks.
[img align=right]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;107/st/20041123/n/Heng-heng/dt/-12/k/5c0f/age.png[/img]

伯爵府

Snoopy211,

請問Nicolas & Bear 多唔多女童衫 (around 3-5 yr old)?

thanks

民房

Not really attractive, I prefer jusco.

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

嵐嵐21 / ING,

唔係太清楚, 我見好多媽咪係現場問o的 sales 姐姐...

嵐嵐21 寫道:
Snoopy211,

請問Nicolas & Bear 多唔多女童衫 (around 3-5 yr old)?

thanks

跳至
熱門主題