自由講場

跳至

首頁

尾頁

洋房

你們有沒有追看危險人物

這套劇真是幾好看, 每晚我的仔和我一定會看的, 前天我老公看了之後, 也說好看. , 昨晚講到舅父被打死, 張栢芝的細佬真是做得幾好, 我也看到眼濕濕. 我的仔還笑我

子爵府

Re: 你們有沒有追看危險人物

而家講緊咩架?

洋房

係呀,好好睇啊!不過好似話重播

別墅

有睇,但唔夠 details,本書詳細好多 :lol:

伯爵府

好好睇呀. 係大長金後另一套我會追的電視劇.

複式洋房

非常好睇, 不過部份D鏡頭好殘忍, 怕依家D小朋友會學壞.

寶石宮

精叻鼠年勳章 2020勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

非常好睇
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

子爵府

我尋晚miss咗呀 :-( :-(

大宅

好睇呀,我而家晚晚追.

大宅

我都有睇, 真係幾好睇!!今晚做校長燒屍, 但我冇咩印象呢單case.

伯爵府

blueblueblue 寫道:
我都有睇, 真係幾好睇!!今晚做校長燒屍, 但我冇咩印象呢單case.

我有d印象, 好似係土瓜灣有一間幼稚園個校長燒死個老師.

子爵府

畀面勳章

幾好睇呀, 不過唔知係唔係百份百忠於事實呢?

王國長老

2020勳章 好媽媽勳章 王國長老

我睇左Hello Kitty頭那一集,雖然由成班不知名演員做,但做得幾好。

珍珠宮

2020勳章

一邊睇一邊驚, 看完有d不舒服!!!
自由太多會令世人失去平衡

大宅

有睇, 校長燒屍果單係土瓜灣"x愛"小學(萍果街市隔離)...

伯爵府

想問吓琴晚果隻秀x平少年殺人事件好似出過電影,我記得睇過,但係想睇返,唔知套戲全名係乜 有冇人知呀??
thx~~

洋房

好似係土瓜灣牧愛小學嗰校長殺死個女會計
然後將屍體藏係喼內
去咗英皇道七海停車場度燒喼兼燒屍

子爵府

m琳琳 寫道:
想問吓琴晚果隻秀x平少年殺人事件好似出過電影,我記得睇過,但係想睇返,唔知套戲全名係乜 有冇人知呀??
thx~~

[size=medium]套戲叫"三五成群"

子爵府

IanIan 寫道:
[quote]
blueblueblue 寫道:

我有d印象, 好似係土瓜灣有一間幼稚園個校長燒死個老師.[/quote]

[size=medium]係"牧愛小學",
不過詳細嘅嘢我唔知~

公爵府

hashtag影視迷勳章

本應都想睇, 但太暴力同粗俗, 驚2個仔會學, 所以唔睇lu.

首頁

尾頁

跳至