自由講場

跳至

別墅

大家睇左恐龍化石未

大家有D咩評語 ? 幾點鐘去最少人呢 ? 個SHOW做到幾時呢 ?

男爵府

Re: 大家睇左恐龍化石未

有無人知啊?我準備聼日去。

男爵府

2019勳章

做到31.7.2005。
我諗平時會小d人,星期日我去,逼人到嘔,由其12:00-4:00到。

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我想去不過唔敢去, 因為報紙講真係太多太多人喇

孩子之心有如泥膠,當它還是柔軟可塑時,請好好把握時間,塑造你心中所愛。「忙碌」、「疲倦」永遠不是好借口,孩子大得很快,今日拿不出時間會變成明日的遺憾!

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

睇左
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章

睇左lu, 可以平日夜晚去, 唔多人, 同小朋友去睇下都好架, 佢仲有一條恐龍骨放出黎俾人任影任摸tim呀.

小吉媽媽~

男爵府

其實有咩睇呀? ?-(

版主

2019新春慶豚圓 2019勳章 夏天玩到顛 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

我尋晚六點零鐘去, 完全唔駛排隊
美中不足係全部都係中國恐龍化石, 所以我個女滿心期望去搵"老友", 去到問我係咪apatosaurus, 係咪troodon, 係咪stegosaurus....雖然隻隻都好似, 但隻隻都唔係, 我講個名, 個女又唔識....有d可惜lor!

公爵府

2019新春慶豚圓

睇左, 但我weekday下午出都唔少人

男爵府

我帶了個仔去了睇, 平日都幾多人.
講個笑話比大家笑

男爵府

我7/1晚上去又不是太多人 :lol: :lol: :lol:

侯爵府

2019勳章

我未睇呀

大宅

Charlotte_mom 寫道:
我尋晚六點零鐘去, 完全唔駛排隊
美中不足係全部都係中國恐龍化石, 所以我個女滿心期望去搵"老友", 去到問我係咪apatosaurus, 係咪troodon, 係咪stegosaurus....雖然隻隻都好似, 但隻隻都唔係, 我講個名, 個女又唔識....有d可惜lor!

前面最细果隻嘅 type species 係 Stegosaurus嚟架, 不過個佢個牌只係強調咗隻恐龍嘅學術名稱. 但內容有再分"類别"架.....有冇影相呀? 講返比佢聽啦!

版主

2019新春慶豚圓 2019勳章 夏天玩到顛 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

OLmommy,
你都有"恐龍迷"小朋友呢? 我都係呢二年至識埋咁多呢d terms呢!
我個女就係知道有分別, 雖然係同一類, 但總係差d嘛....
我唸佢最想見既, 幾時都係tyrannosaurus就真! 佢去到科學館, 開心到執金咁呢!

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

我想睇, 但係太古城太遠.

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章

7月1日睇左lor

子爵府

你真 prof.
Charlotte_mom 寫道:
OLmommy,
你都有"恐龍迷"小朋友呢? 我都係呢二年至識埋咁多呢d terms呢!
我個女就係知道有分別, 雖然係同一類, 但總係差d嘛....
我唸佢最想見既, 幾時都係tyrannosaurus就真! 佢去到科學館, 開心到執金咁呢!

子爵府

點都要去一次架.
qq媽媽咪 寫道:

公爵府

好媽媽勳章

qq媽媽咪 寫道:

me 2~~

子爵府

我個女學校遲D帶佢地去,而我同老公又冇興趣睇,你地話仲去唔去好呀?

跳至