跳至

首頁

尾頁

子爵府

愈黎愈大食!!

唔知點解..今個禮拜開始(o岩o岩好第廿八週)..愈黎愈食得多..每隔兩~三個鐘就會餓..就算上一餐食好多野..都仍然會好快肚餓..你地係唔係都係咁架??
世家才俊凌宵揚,然諾有禮人敬仰。 多謝Joycelyn 贈予的詩

大宅

Re: 愈黎愈大食!!

我都食極吾飽咁,可能最後幾個月阿B要長肉啦.

翡翠宮

好媽媽勳章

我又係呀...
搞到近排成日行 supermarket, 買零食...
買埋一大埋 蒟蒻呀.. 低脂乳酪呀... 牛奶奶凍呀...低脂高鈣芝士呀... 有時買埋 車厘子, 食呀 ~~ 食呀 ~~~~

我重飲好多水添... 一大杯一大杯咁飲... 一日幾支 1.5L 水...
嚇 c 人 ......

大宅

我也狂eat車厘子,雪糕.月餅...^^
但要控制體重啊!!!5好最後重超過40磅呀!
肚肚快大~會易有肚紋呀@@!!(聽說有d駝至8月尾突然出現,慘架~"~)

複式洋房

i also start to eat a lot of junk food....!! esp. chocolate!!!
來我的facebook專頁看看吧! www.facebook.com/AlpsBabys

子爵府

鴨仔蛋 寫道:
我也狂eat車厘子,雪糕.月餅...^^
但要控制體重啊!!!5好最後重超過40磅呀!
肚肚快大~會易有肚紋呀@@!!(聽說有d駝至8月尾突然出現,慘架~"~)

哇..月餅都有呀?? 咁快買??
世家才俊凌宵揚,然諾有禮人敬仰。 多謝Joycelyn 贈予的詩

大宅

我就係咁食薯片,攪到都有d喉嚨痛tim.
車厘子我都有食,呢排好似平左d.

珍珠宮

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

Dear All,

我都係食唔停, 但要 stop了, 醫生話再係咁要捉我驗血...!!
驚有妊娠糖尿!!

我而家唔敢食咁多提子, 因為真係太甜. 車厘子好好味, 但貴貴呀!!

我忍唔住食左2隻蕉. 應該冇問題掛. 我現在32周了.

珍珠宮

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

Dear All,

我都係食唔停, 但要 stop了, 醫生話再係咁要捉我驗血...!!
驚有妊娠糖尿!!

我而家唔敢食咁多提子, 因為真係太甜. 車厘子好好味, 但貴貴呀!!

我忍唔住食左2隻蕉. 應該冇問題掛. 我現在32周了.

大宅

我都係嚇親姑娘,由上次產檢無咩點重,今個月一重重左4kg.

別墅

愈黎愈大食呢個情況我好早這前已經係咁,
成日都好似食唔飽咁,
食完飯兩個零鐘又覺得肚餓想食野,
唔知系心理作用定系真係肚餓。

子爵府

我覺得依種食唔飽既感覺好唔舒服..特別係夜晚..起身去wc 時都會覺得餓..搞到我食又唔係..唔食又唔係!!

大宅

kathychoi 寫道:
我覺得依種食唔飽既感覺好唔舒服..特別係夜晚..起身去wc 時都會覺得餓..搞到我食又唔係..唔食又唔係!!

我都有同感呀
寶貝彤彤及欣欣 !

複式洋房

me too!!
試過餓到瞓唔到,叫我老公落街買野比我食!
我叫佢起身個陣佢直頭好似想殺人甘阿!
[url=]kgraz[/url]

禁止訪問

睛靈勳章

伯爵府

HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 開心吸收勳章

我有時夜晚都會覺得肚餓,但就會忍住口,寧願第二朝早餐食多D,始終驚阿B太大,到時生得辛苦嘛

別墅

我以前食送唔食飯, 而家要食一豌飯, 多多送...
我好易肥...已經肥左好多...
早排突然間個肚變大個陣,
食野好似無底深潭咁,
而家個肚無大到,
又無咁想食野LU...
但係就成日食朱古力...人地話BB會開心D...
你地有無日日食呀??? HEHE

洋房

早晨呀!oc2005. 我就係冇朱古力不歡0架. 駝大仔時每日都要食.依家駝妹妹都係.不過,我問過醫生,話唔緊要要噃.朱古力真係好好味,我中意繽紛樂,但係中間0既煉奶就太甜啦.

大宅

OMA媽咪 寫道:
早晨呀!oc2005. 我就係冇朱古力不歡0架. 駝大仔時每日都要食.依家駝妹妹都係.不過,我問過醫生,話唔緊要要噃.朱古力真係好好味,我中意繽紛樂,但係中間0既煉奶就太甜啦.

午安,唔好意思,講起朱古力,過來加把咀....^-^"
我鐘意麥提沙.....shopping行街口乾,會衝入屈記買番包捕充糖份~
(又或者去夾$3.9~100g夾夾糖)....^@^

別墅

唔好食太多變妊娠糖尿咪得law...
hehe...我知食朱古力好肥,
我以前唔肯食架!
但係我好希望生一個成日笑既可愛bb.
我買最大個排,吉百利有提子個隻.
放係公司個抽屜, 一日至少食一行,
唔會多過兩行. haha
岩岩好一個禮拜食晒.

hehe...仲有呀, 你地有無多d食
奇異果----bb身體好
提子----bb眼仔精靈
合桃---bb聰明呀????

如果你地有d咩食品,對bb好既,
你地post上黎, 同大家分享下呀! ^v^

首頁

尾頁

跳至