論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

洋房

$0 手續費既僱傭公司係唔係服務一定唔好?

其實出面好多僱傭公司既手續費好平, 有呢仲係唔洗錢幫你請個工人返黎, 咁事後既服務係唔係會好差? 係唔係冇follow up既呢? $0 手續費播? 其實有冇咁著數呀?

超級版主

2020勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 夏天玩到顛

Re: $0 手續費既僱傭公司係唔係服務一定唔好?

我會咁睇, 唔賺你既錢, 即係賺工人多d啦
可能d好質數既女仔, 都會搵d著數d既agent啦, 所以有d"吃香"既工人, 可能會"另謀高就"lor
不過, 我去過d唔駛錢既agent, 又去過d$2000既agent, 結果係前者介紹既女仔, 更加好lor

洋房

但係收工人既錢只不過係工人人工既10%, 即係$320港幣, 咁佢地$0收費賺到咩呀? 簽證費咩費機票都唔夠比啦?

大宅

唔係喎, 聽講 $0 手續費咋, 但其他野係逐樣計呀!

Hei-Hei

超級版主

2020勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 夏天玩到顛

我試過既零收費公司, 真係俾左$500 refundable deposit之後, 就無再俾任何費用, 而且最後仲refund左俾我
不過我問返個工人, 人1話agnet收左佢萬幾蚊港紙agent fee呀(我無記錯架, 我仲話頭半年一毫子都無得用tim)
所以個工人話, 有d條件好既女仔, 都唔會幫襯呢間agent lor!

別墅

Charlotte-mom,

pls check pm

洋房

嘩, 收工人成萬幾蚊, 佢都好好賺者, 個工人咪好慘囉, 唔怪得之冇手續費收僱主啦,原來係咁

複式洋房

Katie-Lam
鮮花級國民

註冊日: 05-05-24
發表數: 35

在線上! Re: 大埔僱傭公司
我地客係多, 但一定唔會厭客多, 都係果句, 係到識到好多朋友, 就算佢地唔請工人, 我同佢地傾偈好開心!! 咁我已經覺得夠啦

[size=large]你係唔係當BK D 媽咪

大宅

i have joined $0 手續費既僱傭公司, the service is good & my maid is OK. I introduced the agent to my sister and her maid is OK, too.

大宅

Can you PM the info to me?

Thx

首頁

尾頁

跳至